Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

E bine sa mearga radioul cand doarme?

Postări Recomandate

Postat

Buna!

Felix are 2 luni si o saptamana, ziua doarme pe unde apuca, unde il prinde somnul. In consecinta asculta cu siguranta muzica pe care o ascult si eu, daca se intampla sa adoarma cu taica-sau asculta si hard rock. Noaptea, in schimb, ne retragem in dormitor la 9 jumate, unde este doar o veioaza, papa dupa care adoarme fara alte ritualuri. Se trezeste abia a doua zi la 9. Noaptea se mai trezeste fara sa planga, papa si adoarme linistit. Cred ca e foarte important sa se respecte o igiena a somnului, asa a invatat si sa faca diferenta dintre zi si noapte.

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

EU STIU DE LA ai mei ca asa am dormit cand eram mica...radioul mergea in surdina> si nu plangeam imediat...oricum om mare dorm ....destul de profund...poate si pentru ca am fost obisnuita cu existenta unor zgomote ..<sunete> in timpul somnului...si in afara de asta faptul ca atunci cand ma trezeam auzeam vorbindu se ....kit ca poate ai mei nu erau cu mine m a ajutat sa fiu o fiintza care comunica ..vb si se exprima ..in exces uneori...somnul si comunicarea poate tzin si de sttunctura dar si de ideea cum am fost obishnuita..

danna2002

Postat

Buna fetelor!

Si eu sunt de acord cu muzica! Mai ales ca si copiilor le place, simt si ei ca nu sunt singurei...[;)]

In ceea ce priveste aspiratoru', cum povestea o fata mai sus, la noi a mers fara probleme si cand dormea Mariuca... DAR!

dupa 7-8 luni a inceput sa se cam sperie[starwars], nush' de ce. Iar acum, are 1 an si 1 luna si cre'ca s-a mai obisnuit.Cu aspiratorul.

Ca muzica o face sa se batzaie!!![ispita]

Hai va pup.[pup]

Gabriela si[copil] Mariuca

http://communitywebshots.com/user/uki2003[foto]

Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!

Postat

Si eu i-am pus muzica lui Robert inca de la venirea de la maternitate sau las televizorul deschis si nu are nici o problema cu zgomotele,nici chiar cu aspiratorul.Mie soacra mi-a spus ca a citit undeva intr-o revista ca televizorul si radioul ar fi cauza colicilor la bebelusi,ceea ce mie mi s-a parut o mare tampenie.Asa ca fiecare face ceea ce crede ca e mai bine.Inclusiv sa asculte sfaturile soacrelor..

Miha si puiul Robert

marius simiuc

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...