Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tarife nastere

Rony

Postări Recomandate

Postat

Buna,

Stie cineva care mai sunt tarifele de actualitate pentru cezariana: doctor, anestezist, asistente etc..

Eu voi naste in Elias cam intr-o luna si orice informatie imi este utila.

Multumesc,

Rony

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Doctor: 200 euro, anestezit 50 euro; asistent anestezist 500 000 lei, dr. neonatolog 1 mil., asistesnte 50-100 mii, dar toate astea daca iti permiti.

Eu am avut ocazia sa vad o mare minune in spitalul in care am nascut: dr. de garda a facut cezariana unei femei de origine rroma, colega de salon cu mine, aceasta n-a avut 1 leu, iar dr. de cate ori venea s-o panseze si s-o consulte ii spunea cu blandete: "Cum te simti puisor, ce ai mai facut, ce face bebele...etc". M-a impresionat foarte tare in mod placut acea d-na dr. Poate mai sunt si altii ca ea.

Angi& Ami& Manu http://community.webshots.com/user/angivatm

(si sa nu il uitam pe tati care a avut si el o contributie la toate astea [gica])

Postat
quote:Originally posted by angiVa

Doctor: 200 euro, anestezit 50 euro; asistent anestezist 500 000 lei, dr. neonatolog 1 mil., asistesnte 50-100 mii, dar toate astea daca iti permiti.Eu am avut ocazia sa vad o mare minune in spitalul in care am nascut: dr. de garda a facut cezariana unei femei de origine rroma, colega de salon cu mine, aceasta n-a avut 1 leu, iar dr. de cate ori venea s-o panseze si s-o consulte ii spunea cu blandete: "Cum te simti puisor, ce ai mai facut, ce face bebele...etc". M-a impresionat foarte tare in mod placut acea d-na dr. Poate mai sunt si altii ca ea.Angi& Ami& Manu http://community.webshots.com/user/angivatm(si sa nu il uitam pe tati care a avut si el o contributie la toate astea [gica])

id="quote">id="quote">Mai exista asa ceva???[bis][bis][bis]Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 )[foto] Album Albert
Postat

Draga Rony, in Polizu si in Giulesti,ptr o nastere normala, cu epidurala, se practica astfel : 150 E DR, 50 E Anestezist, 50 E neonatolog,1.000.000 moasa, plus aprox 2-3 mil sa ii ai pregatiti in bancnote de 10.000 si 50.000, ptr asistente si infirmiere,care nu te baga in seama,daca nu le ungi buzunarul....

Coca 29 saptamani si [copil] dragalasa [mamica]- Dr. Ion Ionut - Giulesti

http://community.webshots.com/user/cocolino131

Postat

Pai zi cum il cheama pe medicul ala ca merita toata admiratia noastra, sau macar spitalul.

In Polizu a nascut sora mea cum 8 luni si a costat-o 2.000.000 lei la medic. Epidurala nu a vrut ea.

Acum 2 saptamani mi-a nascut o prietena in Cantacuzino, prin cezariana, cu un mare profesor mare si a costat-o 500 euroi (300 la profesor, 100 la anestezist, 100 la neonatolog).

Aseara am vorbit cu un coleg care imi povestea ca nevasta-sa a nascut cu 2.000.000 lei (bani care includ flori, bomboane si lichioruri si spagute si la medic si la asistente si la asistentele de la bebe) tot la Polizu acum 2 luni.

Eu cred ca pana la urma toate sunt la fel de multumite (ca o glumita prietena care a platit mai mult e singura care are baietel [:D]) sunt sanatoase bine mersi cu copilasi sanatosi, frumosi, voiosi.

Oricum aveti in vedere tendinta de scadere a dolarului...[alcool][:D]

Andreea

Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Postat

wow,

m-ati cam speriat cu tarifele astea!

adica 200-300 Euro la medic la cezariana?

doamne ce scoruri!

eu mai am pina ajung acolo, dar tot m-ati speriat!

Mai ziceti si preturi de provincie, ca poate sunt mai mici!

Postat

Unii mai exagereaza

O prietene a nascut acu 5 zile la Universitar ..dr. 5 mil,anestezist 2 mil(era si cunostinta),1 mil mana 2

+multi leuti de dat pe coridoare,asistente

Postat
quote:Originally posted by angiVa

Eu am avut ocazia sa vad o mare minune in spitalul in care am nascut: dr. de garda a facut cezariana unei femei de origine rroma, colega de salon cu mine, aceasta n-a avut 1 leu, iar dr. de cate ori venea s-o panseze si s-o consulte ii spunea cu blandete: "Cum te simti puisor, ce ai mai facut, ce face bebele...etc". M-a impresionat foarte tare in mod placut acea d-na dr. Poate mai sunt si altii ca ea.

id="quote">id="quote">

Inmulteste-i Doamne pe acesti doctori si adu-i pe ceillati pe calea cea buna!

[flo]Liliana

Postat

fetelor, eu nu inteleg de ce unele dintre voi zic ceva de "datul" si la mana a II a a dr...eu cred ca trebuie dat doar dr-lui care a supravegheat toata sarcina si implicit face cezariana...restul se descurca ei intre ei...eu asa am facut prima data cand am nascut prin cezariana...acum 3 ani si 5 luni i-am dat 200 de dol, numai dr-lui meu, apoi anestezist, neonatolog, asistente, brancardier, infirmiere.

acum sincera sa fiu si eu sunt pusa in fata unei mari dileme ca tot aud preturi care mai de care mai diferite. sunt insarcinata in 35 de saptamani si tot prin cezariana o sa nasc, ma gandesc sa-i dau 200 euro dr-lui, 50 anestezistului, 1 milion neonatologului, cate 300 000-500 000 lei la asistentele care vor fi in sala de operatie si in rest...hartiute de 10 000 si 50 000 sa am schimbat la mine.

abia astept sa mai aud pareri de la voi ca zau sunt ceapcie de cap cand e vorba de preturi.

va pup si va urez la toate sarcini usoare si nasteri usoare plus bb-ei sanatosi.

monica

Postat

Fetelor,

cele care ati nascut sau cele cu prietene care au nascut, in ce priveste "cotizatia" pentru nastere, au fost viitoarele mamici au platit si consultatiile din timpul sarcinii ? Ca eu da, am dat si pe parcursul sarcinii.

Eu ma voi ghida pentru suma pe care o voi da la nastere si in functie de cit m-au costat vizitele la doctor pe perioada nasterii, e vorba de vreo 5 milioane deja... si ma refer strict la bani+cadouri date doctorului, nu la pretul consultatiei de la policlinica sau la analize medicale sau echografii (toate facute unde mi-a recomandat doctorul), deci se presupune ca si de-aici ii iese ceva.

Daca dai inainte la fiecare consultatie un banut, eu nu cred ca e cazul ca la nasteri normale, fie ele si cu peridurala, sa dam 200 euro.. fiecare dupa buget, dar oare grija pe care ti-o acorda pina la urma nu e aceeasi sau ei chiar trateaza omul dupa cit ii da...(ma refer la ingrijirile strict medicale, nu la zimbete, vizite dese la salon dupa nastere si alte tratamente preferintiale din afara actului medical)?

Si mai am o intrebare : am auzi ca banii se dau dupa nastere si ca in general doctorii refuza dinainte banii, nestiind probabil cum decurge nasterea...deci se dau inainte sau dupa ?

pupici,

[flo]

julyjuly

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...