Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

colici la nou nascut?

Postări Recomandate

Postat

Este posibil ca un bebe de 6 saptamani care este alimentat cu lapte praf milumil 1 sa aibe colici?Daca da, care este remediul.

P.S.Am incercat Gripe Water, bonnysan[bang]

Onitoiu

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Da este posibil, fetita mea la 1 saptamana a facut colici. I-am dat apa pentru colici, e foarte buna, si ceai pentru colici.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Postat

Din pacate, da ... [bang][bang][bang]

Eu i-am dat fie`mi de 3 x pe zi cate 2 ml SabSimplex cu 10 picaturi Bonisan si inca ii mai dau, din pacate nu s-a terminat cosmarul cu durerile de burtica ... Suna-ti pediatrul sa azuci si parerea lui, poate iti prescrie altceva. Eu am si o solutie preparata in farmacie, asta pentru caz de urgenta (adica plans continuu mai mult de 1 ora), dar ca norocu` nu a fost nevoie !

[pup] de la noi !

Leoaicele Dariaid="Comic Sans MS">id="red"> & id="red">[bibe] Giuliaid="Comic Sans MS">id="red"> (16.08.2004.)id="red">

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy">

http://community.webshots.com/user/giulia16

Postat

Da, este posibil, mai ales ca la 6 sapt nu mai este nou-nascut ci sugar.

Al meu inghitea foarte mult aer chiar si la 1 zi si facea colici oricat l-as fi ragait eu.

I-a trecut foarte bine cu Sabsimplex si de atunci nu a mai facut deloc(ii dadeam preventiv).

Adrianid="Comic Sans MS">[copil],Alinaid="Comic Sans MS">[mamica]si sotul Adiid="Comic Sans MS">[roker]

[foto]Poznele noastreid="Comic Sans MS">id="limegreen">[foto]

Nasterea Ingerasului[bibe]id="Comic Sans MS">id="blue">

Postat

Si Stefan a mancat tot Milumil 1.

In ce priveste colicile, nu stiu ce sa spun. Eu nu cred ca am prea avut. Il mai durea prin burtica, dar nu asa cum am auzit pe la altii si nici nu avea reprize de plans de sa nu stiu ce sa ii mai fac. Acum nu stiu care a fost cauza exacta a lipsei de colici la noi. Laptele? (am mai auzit si eu variante cum ca, copiii alimentati artificial nu ar face colici, dar nu mi se pare logic; cine stie?) Sab Simplex? (i-am dat din prima zi in care am ajuns acasa pana la 2 luni, cand am vazut ca nu mai au nici un rost)Asa mi-a fost mie norocul, sa am un copil fara colici? Sau toate trei la un loc? Nu stiu exact.

Dar ca sfat, pot sa spun sa ii dai Sab Simplex (nu strica) si daca nu i-ai facut inca un program in alimentatie, sa il faci. (medicul pediatru mi-a spus asa: lapte peste lapte da colici mari; asa ca fa program ca sa fii sigura ca nu mananca cand inca nu e flamand).

Succes!

mariana tache, mamica lui Stefan.

http://community.webshots.com/user/tachemas

Postat

Al meu a plans din cauza olicilor din prima zi. In spital urla cat il tineau plamanii. Neonatologa mi-a spus sa nu-i dau lapte de fiecare data de cate ori cere ca ii face rau "lapte peste lapte". I-am dat si Sab simplex si espumisan si ceai de colici ( dar eu zic sa nu-i dai ca am luat eu si mi-a facut tare rau). Singurul care a dat rezultate a fost un sirop de la farmacie cu uin calmant. Si la asta am recurs in ultimul caz, ca trei saptamani nu a dormit deloc si era galben si vai de el, saracutul ca urla de mama focului. ( il alaptam). Cu siropul acela am trezolvat foarte usor, ca a dormit bine o noapte si e atunci totul a fost mai bine ( adica a inceput sa mai puna carnita pe el, ca avea si momente de somn).

Of, iti urez bafta ca eu am trecut tare greu prin asta...

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...