Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum facem fatza concurentei?

Postări Recomandate

Postat

Fetelor,

Nu stiu daca a mai existat un subiect asemanator, insa ideea mi-a venit citind postarea lui aiko2004, „Am nevoie de el!”

Ma gandeam ce se poate face in caz ca sotul ne inseala. Sa zicem ca nu dorim sa il pierdem, ca noi il mai iubim inca, si ca si el isi iubeste familia intr-o oarecare masura, mai mult de dragul familiei...

El nu mai este la fel cum era la inceput, nimic nu-l mai incanta din ce face sotia, nici o cina romantica, nici o lenjerie sexy, nici o altfel de surpriza placuta.

Nu doreste sa renunte la familie, dar nici la amanta. Presupunem ca se ascunde bine si sotia nu are cum sa dovedeasca ca are pe altcineva.

Cum facem ca el sa renunte la acea aventura si sa fie totul cum a fost la inceput?

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Daca sotul meu ar avea o aventura, nu l-as mai vrea inapoi.

Iar daca o relatie se duce de rapa, de obicei vina e a ambelor parti.

"nu trebuie sa-l duci in stadiu sa-si doreasca o aventura!"

Pupici,

Gio si Taisia

Postat

Daca ne inseala este exclusiv vina lor ca nu apreciaza asa fete perfecte ca noi!!! (vezi subiect "noi suntem "fete bune"") si cu asa niste fraieri nu ai ce discuta!

Vorbind serios, nu cred ca daca afli ca te inseala mai poti reveni la situatia dinainte. Oricum dialogul este sfant si este nevoie de dorinta ambelor parti ca sa se poata repara ceva. Deci primul lucru: convins ca merita sa se intoarca acasa. Dupa trebuie convins sa si ramana. Si asta depinde de caracterul fiecaruia. Cred ca este nevoie de ceva mai profund decat o partida de sex (oricat de torida ar fii)

In principiu toata lumea apreciaza cand ne interesam de ceea ce ii poate pasiona. Deci a recauta ocupatii comune si placeri comune, planuri de viitor (de scurta si lunga durata).

Postat
quote:Originally posted by icradulescu

nu trebuie sa-l duci in stadiu sa-si doreasca o aventura!

id="quote">id="quote">Trag nadejdea ca glumesti, totusi, cand spui asta. Adica nu mai suntem demne de iubit cand ne apare primul rid, cand ni se ingroasa talia dupa vreo 2 nasteri? E o alegere dificila si trebuie sa pui bine in balanta ce ai si ce pierzi. Daca consideri ca nu poti uita si ierta (ceea ce ar fi si cazul meu) atunci pa si pusi. Sa stea cu amanta, daca l-o vrea in calitate de sot cumva si nu numai de amant.scarmanus______________________________________________________Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
Postat

Nu sunt convinsa ca intotdeauna, dc. dnul e fluturas, este vina nevestei. Sunt barbati care se ingrozesc la ideea de a "f..ing the same woman over and over and over again". Adica nu suporta ideea sa faca sex toata viata cu aceeasi femeie si poate nevasta sa le faca orice si sa fie cea mai minunata, ei tot nu se vor potoli in veci, vor cauta mereu sa aiba sex si cu altele. Nu cred ca ii poti face sa devina fideli pe acest tip de barbati.

Remember, when someone annoys you,

it takes 42 muscles in your face to frown,

BUT it only takes 4 muscles to extend your arm

and smack that jerk upside the head.

Postat

Corect:))

Remember, when someone annoys you,

it takes 42 muscles in your face to frown,

BUT it only takes 4 muscles to extend your arm

and smack that jerk upside the head.

Postat
quote:Originally posted by gio

Daca sotul meu ar avea o aventura, nu l-as mai vrea inapoi.Iar daca o relatie se duce de rapa, de obicei vina e a ambelor parti.Pupici,Gio si Taisia

id="quote">id="quote">Asa cred si eu.Si as mai dori sa adaug ca relatia noastra nu ar mai fii niciodata ceea ce a fost.Mi-as pierde increderea in el.maria,[mamica] de Paula [patut](1 an) si Miruna [zana] (13 ani) id="Comic Sans MS">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...