Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

E.coli in kk??

Postări Recomandate

Postat

Am deschis acum 2 sapt. un subiect "scaun moale",in care va intrebam de ce are scaunele moi si ca astept rezultatele coproculturii.Are e.coli!Dar am citit un subiect cu e.coli in urina,despre kk nu am gasit.Explica-ti-mi si mie cum sta treaba si cand scapam de e.coli???Dupa amiaza mergem la dr. sa ne dea antibioticul.Voi ce antib.a-ti folosit(dupa antibiograma?)

VERA si VLADUTZ(11 luni)

http://community.webshots.com/user/vgv_vera

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Lansasem si eu alaltaieri subiectul " E coli enteropatogen" (aparut in scaun, nu la urina). Pediatrul ne recomandase Colistin, dar nu se mai fabrica, asa ca acum am inceput tratament cu Ceclor 3 ml la 8 ore, timp de 5 zile. Dupa care se face o pauza de 72 ore, apoi se repeta coprocultura. Speram sa dea rezultate pozitive.

Voi ati aflat de unde ar putea fi luat microbul asta ?!

Postat

Si noi am avut de 2 ori E-coli in kk. De fiecare data am luat antibioticul dupa antibiograma. Odata a fost cefaclor si a doua oara norfloxacin. Scaunele moi s-au potolit dupa 2 zile de antibiotic.

Eu zic ca trebuie antibiotic - nu te poti juca cu diareea la copil mic. Exista pericolul dezhidratarii si e f. periculos. Pana incepi antibioticul, da-i multe lichide, tine-l la regim alimentar (lapte special - Isomil sau Nan pentru copii cu probleme digestive, supa de orez cu morcov, sau separat, ceai de menta) si daca gasesti saruri speciale la farmacie sau poate iti da dr. sunt f. bune - schimba si pH-ul si tin si de foame.

Antibiograma e sfanta - dupa parerea mea. Nu da lui bb antibiotic dupa ureche.

Sanatate multa,

Mamamariana

Postat

e coli este un microb care exista in mod normal in intestin. in cazul infectiei ea apare in scaun. in urina apare din cauza proastei igiene genitale! mai ales la fetite! stersul dinspre anus poate duce microbul in urina.

cgaby

Postat

si noi avem 1 an si 4 luni si am avut acelas lucru.

Dupa antibiograma medicul ne-a dat furazolidon(un sfert de pastila de 3 ori pe zi parca).

Asa am scapat noi de e coli in kk.

O zi buna ve doresc,

Alexa00

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...