Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Eu sunt pentru salate proaspete, cruditati, dar trebuie sa recunosc ca ma dau in vant dupa muraturi si se pare ca Robert ma mosteneste. Ii place in special varza murata, ar manca o farfurie intreaga, pe locul 2 sunt castraveciorii, apoi gogosarii in otet. Nu sunt muraturi facute acasa, de astea imi aduce mama cand vine de sarbatori, dar sunt bio, fara conservanti dubiosi. E vreo problema daca mananca? Le-a descoperit de curand, acum are 1 an si 11 luni.

Multumesc!

Cristina

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Lucia sugea castravetii murati la cinci luni, iar acum mananca cate un borcan intreg dintr-o data si nu a avut probleme pana acum. Daca copilului ii place si nu i se face rau, nu inteleg de ce sa nu-i dai. Noi cand cumparam vinerea din supermarket, iau cel putin trei borcane de castraveti murati, intr-o saptamana e totul mancat.

Roxana si Lucia Valentina (26.05.02) [mamica]

Postat

Pireul de cartofi este insotit in mod obligatoriu de castraveti murati, de pe la doi ani. De ros ii rodea si cind era mai mic, dar doar asa, fara mincare. Nu cred ca le strica, bineinteles daca le place si nu fac abuz.

Cu drag, Mihaita (4 ani) si mami Mihaela.

Postat

Si Emma(2 ani si 10 luni) e innebunita dupa castraveti murati. E in stare sa manance si un borcan intreg (n-am incercat inca). Mie mi-e ca au prea multa sare, si dupa cum se stie, sarea nu-i buna la copii mici. Asa ca incercam sa limitam consumul de castraveti murati. Asa a invatzat sa numere (da-mi unul (o feliuta adica), da-mi pe 2, pe 3 samd.. pana la 9 si aici se termina :D)

Mihaela

Anaïs [fetita] & Emma [fetita]id="pink">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...