Amedeea Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 Buna, fetelor, am vazut ca deja e de ceva timp si Italia pe fir[:D], si eu fac parte din comunitatea romaneasca de pe meleagurile italiene si va salut si va pup pe toate cele care sunteti sau nu sunteti din "cizma". [:X][:X] Amedeea
Teodora D. Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 Bine ai venit Amedeea pe[dc]! Ai sa te simti f. bine aici[9cer]! Chiar am citit o discutie(mai veche) cum ca sunt cam putine "italience" pe aici.Povesteste-ne despre experienta ta in Italia, ce iti place acolo si ce iti lipseste din Ro , si ce mai crezi tu ca e interesant.id="Comic Sans MS">id="teal">
Amedeea Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Theodora, iti multumesc pentru primirea calduroasa[flo][flo][flo], ma bucur ca am reusit sa gasesc acest site tare simpatic, serios si amuzant in acelasi timp.[9cer] Eu sunt de un juma de an in Italia, nu sunt casatorita (inca) dar traiesc impreuna cu al meu iubit[cool]...problema e "il solito" dor de casa.In toate felurile am incercat sa ma obisnuiesc cu traiul de pe aici, am si amici ok[:D], dar cand e o posibilitate de scapare acasa, parca ma schimb dintr-o data...zici ca e normal, dar daca omul si-a ales sa traiasca intr-o alta tara trebuie sa ma [duel] cu acest dor. pana il inving...doar ca nu stiu cum[ups]...esti si tu la fel? sau tu te-ai obisnuit deja? Astept oricum cu nerabdare sa-,i povestesti si tu! (am vazut ca esti mamica si felicitari pentru asta)[bis] Te pupic Ame
Amedeea Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 10, 2004 SCUZE, TI-AM ADAUGAT UN "H" IN NUME... NU MAI GRESESC[pup] AME[hia]
Julie Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Amedeea, bine ai venit pe forum! Sper sa iti faci cat mai multi prieteni aici! Si acum te rog[:D]: posteaza in continuare la (de pilda) subiectul despre Italia. Acest topic va fi inchis. J.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.