iselin Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 Am tot descarcat de pe internet diferite programe de download manager si dupa o perioada de timp nu au mai mers. Voi ce folositi? Puteti sa-mi trimiteti si mie pe mail unul. Eu nu mai pot descarca acum de pe internet fara download manager deoarece mi se blocheaza pagina respectiva.Multumesc.
dante01 Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 eu folosesc get right... if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner
joxy Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 ?? cum adica sa se blocheze pagina ? daca dai click dreapta pe un fisier de downloadat.. si save target as.. nu-l salveaza ?? Parerea mea este sa dai uninstall la ultimul(toate) downolad manager ce l-ai avut instalat (start - (settings) - control panel - add/remove programs) si la care a expirat licentza. ... si se va rezolva. Cu respect, Florin Choose lifeid="size1">
iselin Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 10, 2004 quote:Originally posted by joxy?? cum adica sa se blocheze pagina ?daca dai click dreapta pe un fisier de downloadat.. si save target as.. nu-l salveaza ??Parerea mea este sa dai uninstall la ultimul(toate) downolad manager ce l-ai avut instalat (start - (settings) - control panel - add/remove programs) si la care a expirat licentza. ... si se va rezolva.Cu respect, FlorinChoose lifeid="size1">id="quote">id="quote">Da, am facut asa cum mi-ai scris si normal ca merge. Multumesc.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.