Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

download manager

iselin

Postări Recomandate

Postat
Am tot descarcat de pe internet diferite programe de download manager si dupa o perioada de timp nu au mai mers. Voi ce folositi? Puteti sa-mi trimiteti si mie pe mail unul. Eu nu mai pot descarca acum de pe internet fara download manager deoarece mi se blocheaza pagina respectiva.Multumesc.
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

?? cum adica sa se blocheze pagina ?

daca dai click dreapta pe un fisier de downloadat.. si save target as.. nu-l salveaza ??

Parerea mea este sa dai uninstall la ultimul(toate) downolad manager ce l-ai avut instalat (start - (settings) - control panel - add/remove programs) si la care a expirat licentza. ... si se va rezolva.

Cu respect,

Florin

Choose lifeid="size1">

Postat
quote:Originally posted by joxy

?? cum adica sa se blocheze pagina ?daca dai click dreapta pe un fisier de downloadat.. si save target as.. nu-l salveaza ??Parerea mea este sa dai uninstall la ultimul(toate) downolad manager ce l-ai avut instalat (start - (settings) - control panel - add/remove programs) si la care a expirat licentza. ... si se va rezolva.Cu respect, FlorinChoose lifeid="size1">

id="quote">id="quote">Da, am facut asa cum mi-ai scris si normal ca merge.[bang] Multumesc.[bis]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...