bebestrumfitza Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 Imi permit sa deschid acest subiect pt ca sunt foarte indignata[:(!][:(!] de atitudinea unei dne doctor ginecolog la care am fost azi. Pentru ca sper sa avem un bebe in curand[copil][bibe], am considerat ca e cu atat mai necesar sa-mi fac niste analize de secretie din colul uterin. La clinica unde am fost pt analize, am fost preluata de dna dr respectiva. Nici nu am intrat bine in cabinet, ca s-a uitat chioras la mine, urandu-mi'bun venit' cu fraza "ce v-a apucat draga pe toate de va controlati!"...Poate as fi trecut cu vederea, dar nesansa mea a fost ca tot de aceeasi dna.dr. am avut parte si asta'iarna, cand avand o sangerare spontana in timpul ciclului m-am dus la control(din dorinta, zic eu fireasca, de a ma asigura ca totul e ok!). In iarna, dna.dr. a fost socata sa afle ca luam pilule..."ce v-a apucat pe toate!...astea-s fitze....va stricati ficatu'......faceau femeile si pe vremea mea avorturi, voi tusiti daca faceti avort?....".[bang] Raman indignata cum de un medic ginecolog poate vorbi cu atata nonsalanta de avorturi, cand mi se pare ca sunt niste acte traumatice, facute poate la disperare, si pe care cred ca trebuie sa le prevenim, pe cat posibil, si nu sa le recomandam cu zambetul pe buze...de parca ar fi o aspirina luata pt dureri de cap!!!! [V]In concluzie, daca ar fi sa ascult sfaturile dnei.dr. ar trebui sa fac un control ginecologic o data pe deceniu ...cat despre contraceptie.....traiasca avortul! Consider ca este un semn de civilizatie si respect fata de propria persoana, sa iti faci o serie de analize(mai ales daca iti si permiti )!!! Oare femeile care au probleme(de la o infectie pana la ceva mai grav....)nu ar da orice sa poata afla de afectiunea lor in timp util si sa o trateze cum se cuvine?!?! Este pacat ca un dr. care ar trebui sa ne invete tocmai cum sa prevenim diverse afectiuni, cum sa avem mai multa grija de noi, ne trateaza cu sictir cand mergem la control!!!...Stiam ca un medic ar trebui sa promoveze sanatatea, viata....nu sa ne trimita la colt cand facem intradevar ceva in acest sens!!!!!!! Am insa tot respectul pt acei dr. care sunt OAMENI adevarati!!!! Voi ce parere aveti??.....
psj Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 De ce nu ii dai si numele/locul unde poate fi gasita ? Macar asa sa stie lumea de cine sa se fereasca !!
florypop Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 Ar fi foarte bine daca ne-ai spune cum se "intituleaza" specimenul. Ai face o mare favoare fetelor care sunt pe acest forum. Eu de exemplu nu stiam nimic despre desteapta in mainile careia am picat si te asigur ca mi-ar fi folosit cateva referinte de acest gen. Acum poate ca as fi tinut in brate sufletelul care din pacate nu a avut parte de sansa. Te pup, Flory
Sabina Postat Noiembrie 9, 2004 Raport Postat Noiembrie 9, 2004 este ingrozitor.zi te rog cine e. [harp]Sabina si[fetita] Sofia Galagiaid="teal">id="Comic Sans MS"> Poze cu noiid="purple">id="Comic Sans MS"> Cele mai frumoase feteid="purple">id="Comic Sans MS">
april Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Si nu i-ai spus vreo doua? Era ca cabinet in policlinica? Eu iti recomand sa ai propriul tau medic ginecolog cu care sa poti discuta orice. Eu asa am avut si timp de 4 ani cat incercam sa ramin insarcinata, apoi sarcina si nasterea. Nici nu m-as duce la altcineva. Se stabileste o legatura speciala care iti da incredere sa lupti in momente dificile. dar sa-i dai numele sa o lecuim, mamaliga ei[bang][:(!][:(!][haibat]
spic de grau Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Si isi mai zic MEDICI [xx(][cusca][:(!][haibat]. Nu i-ai zis nimic? Nu-mi spune ca ai lasat-o sa te consulte si ai mai platit si consultatia id="Tahoma">Luminita id="red"> si [copil] DAVID - 11.03.2004 id="blue"> [bibe] Povestea nasterii lui David[foto] "Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
szivarvany Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Ma mir ca nu i-ai tras in freza ... April are dreptate, doar sa mergi la cineva recomandat. Eu am patit-o cu o super renumita d-na doctor, care 3 ani de zile nu mi-a zis ca am un chist de 8 cm (probabil nu-l vedea la ecograf ), dupa care m-am dus la alt medic, din rutina, care mi-a facut internarea pe loc si mi-a zis ca exista posibilitatea unei histerectomii partiale (fara sa incerce tratament, eu avand atunci 24 de ani, fara antecedente de sarcina ... ), pana am ajuns la medicul meu, care a facut investigatiile de rigoare, drept urmare azi nu mai am chistul, dar am o super fetita [copil] (desi iarasi ghinion, cand am nascut gin. meu era in vacanta, dar m-a operat cel pe mana caruia m-a lasat, un medic foarte tanar, inca sufletist). Merita sa-i scrii numele cu litere maaari, sa se fereasca lumea !!! Leoaicele Dariaid="Comic Sans MS">id="red"> & id="red">[bibe] Giuliaid="Comic Sans MS">id="red"> (16.08.2004.)id="red"> "La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy"> http://community.webshots.com/user/giulia16
Corina Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Aoleu,si nu i-ai zis vreo doua?Asta vine din epoca de piatra? Sa nu imi spui ca e tinara pe deasupra cu asemenea mentalitate!Se vede clar ca pacientele o deranjeaza,poate era la cafea si nu avea chef de consultatii!!Oare de ce nu isi schimba meseria daca nu ii place??? In orice caz ,ai face bine sa ii dai numele ,macar asa sa stie fetele la cine sa nu mearga! Pupici Corina si Anna nazdravana!![fetita]
Caprioara Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 De neiertat! Spune-i numele sa stie toata lumea de cine sa se fereasca. E deosebit de important sa ai o relatie buna si de incredere cu medicul tau (ginecolog sau de alta specialitate) si eu una prefer sa aflu inainte cate cava despre ei de la alti pacienti ca sa stiu pe mana cui ma dau pe mine sau pe membrii familiei mele. Pe un doctor de care sunt multumita il recomand tuturor celor ce ma intreaba, dar si reciproca e valabila...
adelamaria Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Ingrozitor![:(!] Asa ceva n-ar trebui sa se intample, mai ales acum ca ne batem cu pumnul in piept ca vrem in Europa! Si daca mai era si o clinica particulara....Pe bune ca ieseam pe loc din cabinet si faceam si o plangere la biroul de relatii cu clientii, macar. Eu nu zic nu, toata lumea poate sa aiba cate o zi mai proasta, dar chiar in halul asta?!? Sunt indignata! Scrie-i numele clar pe forum, sa stim cine e!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.