Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sunt medici oare?!?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Eu sunt de parere ca la nesimtiti se raspunde cu nesimtire… Acuma depinde, daca ai nevoie neaparata de persoana respectiva, atunci mai merge sa inghiti si sa taci, insa cand sunt atatia doctori, de ce sa inghiti asa mizerii de la unul? [xx(]

Oarecum off-topic, va spun ce am patit eu, povestea e oarecum asemanatoare in privinta nesimtirii unora… Am facut de curand scoala de soferi, am inceput condusul pe Dacie cu un instructor… El era mereu stresat ca nu ma pricep, ca nu stiu ce, ca nu stiu cum… mi-a facut multe figuri si ma stresa tot timpul.[alcool] Pana intr-o zi n-am mai rezistat si am ajuns acasa bocind.[q] Mama cand m-a vazut l-a sunat pe nemernic pe mobil si l-a facut de kko… Eu de firea mea is mai sensibila, insa mama e foc si para daca se leaga cineva de puiul ei… [:D]

S-a dus si la director si a facut panarama acolo. Asa ca directorul m-a mutat la alt instructor pe Matiz de data asta. A fost mare tevatura cu faza asta in scoala respectiva de soferi. Instructorul-nesimtitul va dati seama ca a cam incurcat-o, macar asa, in ochii celorlalti, ca oricum nu avea sa-l dea afara… Asta nou de pe Matiz cica avea si el mania sa mai tzipe la elevi, insa mie nu mi-a zis nici pis… Absolut nimic…[:D] oricum de atunci am condus mult mai bine si mai putin stresata si am reusit si sa iau carnetul nu de mult incoace…[cool]

Concluzia e ca uneori tre sa faci gat ca sa nu isi bata altii joc de tine… Daca nu pot sa te respecte si sa te trateze cu bunavointa, macar sa o faca de frica… [blabla]

Postat

tot off-topic, pe mine instructorul ma trimitea la cratita si emitea consideratii gen: "dom'le exista oameni si oameni, unii stiu sa faca clatite, altii conduc masina ... nu le poti avea pe toate" [:-)))]

Apropo de doamna ginecoloaga, cu sau fara nume, cred ca nu e singura de acest gen. Gandirea ei e gandirea scolii leniniste, a vremurilor cand copiii se faceau "pentru tara si partid".

Mi-o imaginez in multe feluri: uscata, negricioasa si cu ochelari sau, dimpotriva, grasa si ridata, dar mi-o imaginez in varsta si cu specializare la Moscova. Daca e tanara, atunci ar trebui sa ne punem probleme, dragilor!

Smilla crocodila

Postat
Dragele mele, este vorba de dna dr. ENCIU AURELIA (cred ca are in jur de 50 ani), la centrul de diagn. si tratam.V.Babes. Eu sunt foarte multumita de acest centru, serviciile sunt super...deh!..am dat peste exceptie!.....In iarna am ajuns la dr. Enciu pt ca era de sarbatori si doar acolo mai stiam sa aiba deschis....iar ieri a trebuit sa merg doar sa-mi fie recoltate probele pt analize de secretie....nu am stiut ca dau iar de ea[bang][bang]...din fericire am un medic ginecolog super ok, doar ca nu are el lab. la cabinet.
Postat

Am avut si eu o experienta neplacuta cu aceasta d-na doctor [neand]. In primavara am fost internata la Babes din cu totul alte motive (astm, deviatie de sept si rinita), dar am facut si alte analize...nu mi-a vorbit urat si nici nu mi-a zis grozavii de genul "avort-mijloc de contraceptie"[bang], insa mi-a vorbit intr-un stil ca abia asteptam sa se termine odata consultatia...m-am simtit asa de umilita ca am plans dupa ce am ajuns in salon...peste cateva zile au vrut iar sa ma trimita la aceeasi doctorita pentru nu-stiu-ce analize, dar am zis ca nu, merci, merg la doctorul meu din Iasi. [xx(]

Pacat ca lucreaza acolo...la Babes sunt niste doctori super (sau cel putin, cei cu care am venit in contact au fost foarte draguti si atenti)

Ada

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Postat

Bine ca ne-ai spus, in sfarsit. Si eu care ma gandeam sa ma duc tot la ea, pentru ca de CDT Babes am fost mereu foarte multumita, si am mai si facut reclama, in ideea ca dai un ban da' face....

Si mai pune-o si in lista aia cu ginecologii si obstetricienii, cu steluta.

Ca si de dr ala cu care am nascut eu auzisum numai de bine, si dupa ce belele am patit cu el si am inceput sa povestesc, am aflat ca multe persoane erau nemultumite, dar le era teama sa comenteze, ca e ditamai sefu de sectie!

Oare pentru asa ceva se poate suna la telefonul verde al primului ministru?

hehe

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Postat

Pai cred si io ca aproba si recomanda avortul, doar ea nu-si ia bani pt faptul ca ti-a recomandat un mijloc de contraceptie, ci pe avortul pe care-l face- seamana oarecum cu faptul ca medicii recomanda cezariana in locul nasterii normale, costa mai mult...Io cred ca ieseam instant din cabinet, si nu-i mai plateam nimic- am obiceiul asta, sa plec din orice loc, daca nu-mi convine cum se poarta respectivul cu mine, ex restaurant, taxi, etc...

Foarte bine ai facut ca i-ai dat numele pe forum, sa stie fetele, sa se tina departe de "doctorita" asta!

Iren dubla mamica [zana] Bogdanelu nazdravanu [copil] si Julia zbintuita[majoreta]

Postat
fetelor uitati ca traiti in Romania "tara tuturor posibilitatilor"!!!! din pacate sunt foarte multe specimene de acest gen, foarte bine ca ai spus numele ei![pk]mama alexutei

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...