Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Supliment de Fe - da sau nu?

Postări Recomandate

Postat

Alex (17 luni) refuza cu îndîrjire legumele si carnita. In cel mai fericit caz, maninca aprox 150 grame piure cu carnita, iar de cele mai multe ori aceasta masa se reduce la doar citeva lingurite. Iar galbenus de ou nu vrea aproape deloc. Abia daca il pacalim cind si cind cu un galbenus amestecat in piure. Cu exceptia laptelui, nu maninca nimic cu placere...si chiar am incercat tot felul de retete.

Trebuie sa-mi iau inima in dinti sa ajung cu el la analize, desi îmi dau seama ca nu are un meniu adecvat din care sa-si ia fierul si vitaminele. Siropuri cu vitamine i-am tot dat.

Recent, m-am plins din nou la pediatra din cauza alimentatiei lui Alex. Imi recomanda in continuare vitamine si minerale.

I-am dat Multisanostol iar acum am luat Sanosvit cu fier.

Voi dati copilasilor supliment de fier?

Marina

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Luca ia de o gramada de timp Fe Haussmann picaturi, dar inainte i-am facaut analize si avea hemoglobina 10. La copii cica trebuie sa fie peste 11.7. Dupa tratament de 3-4 luni i-am repetat analizele, hemoglobina e 12, totusi mai luam inca 4 saptamani. O sa le mai repetam in ianuarie, dupa o perioada in care nu ia nimic.

Asa ca cel mai bine fa-i analizele si vedeti cum stati.

Sanatate multa.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...