Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Medic ginecolog BUN in Cluj????

Postări Recomandate

Postat

Salut fetelor,sant din Baia Mare si as avea nevoie mare de un medic f.f.f.bun din Cluj, pentru ca este cel mai apropiat centru universitar de Baie Mare.Am pierdut mai multe sarcini,anul trecut la 5 luni,iar "competentii" doctori de la noi din oras au zis ca "NU-I NIMIC, O SA FACI ALTUL"!!!!nI Nici o analiza sa vedem care a fost cauza,ce mai, ignoranta totala!!!Mi-am facut eu de capul meu, citind atatea cazuri pe net, cam ce credeam eu ca ar fi bine(toxoplasma, secretie vaginala,anticorpi Rh-pentru ca am negativ si sotul poziyiv) insa am citit ca sant altele mult mai sofisticate, care nu se fac numai in centrele universitare.Va pup si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti.

stela

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

D-ra dr. FLORESCU FULGA, cabinet HOLMED 0264/431570. Program:Marti 14-19, Vineri 16-19. Cred ca bine te-am informat. Cu siguranta nr. de telefon e bun, deci poti suna pt mai multe informatii.

Eu am toate aprecierile din lume pt caracterul si profesionalismul dansei.

Postat

Dr. Cezarin Todea este medicul meu. Cu el am si nascut acum 7 luni si pot sa spun cu mana pe suflet ca am fost extrem de multumita de el si din punct de vedere profesional si, si ca om. Nu cred ca mi-as fi putut gasi un medic mai bun!

Daca te intereseaza poti sa iti faci programare la cabinet la el :

"Gine T", p-ta Mihai Viteazul, str. I.P.Voitesti;

tel: 0264/434364. El este la cabinet lunea si miercurea dupa ora 17.

Daca vrei eu iti dau si nr. lui de mobil, ca sa vorbesti cu el inainte de a veni la Cluj, ca sa ii explici in mare despre ce este vorba, dar numai pe PM.

Succes!

mariana tache, mamica lui Stefan.

http://community.webshots.com/user/tachemas

Postat

Bine v-am gasit mamicilor si viitoarelor mamici.Sunt o mamica a unui baietel de aproape 8 ani si in burtica mai am o minune de 28 de saptamani.Sunt si eu din Cluj si tare m-ar interesa o parere si mai multe despre doctorul Gheorghe Geanta

Despre Fulga Florescu pot si eu sa spun ca este un bun medic si iti da si un sentiment de siguranta,de care,trebuie sa recunoastem,avem nevoie in anumite situatii.

Astept raspunsuri.Pana atunci,toate cele bune

alibeta

Postat

hop si eu!

stela, imi pare rau pntru problemele tale si sper di tot sufletul ca cineva o sa ti le poata rezolva si intr-o zi sa-ti tii si tu in brate bblashul!

eu nu sunt din cluj, sunt din bistrita, dar am nascut la cluj, la clinica particulara unde a fost suuuper!!!

acum, pentru problema ta eu ti-as recomanda un medic tanar si super profesionist (am fost si eu de cateva ori la el pentru eco 3D), foarte pasionat de ceea ce face si cu aparatura de ultima ora! el se ocupa foarte mult de probleme din astea mai delicate, care tin de infertilitate, avorturi spontane si alte alea. poate te-ar putea ajuta si pe tine! se numeste romeo micu.

daca vrei sa incerci, da-mi un PM si-ti dau mai multe informatii!!!

pupici dulci!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)

daca doriti sa ne (re)vedeti :)

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Buna fetelor, sunt o proaspata mamica din Cluj. Am nascut pe 3.11.2004, la GineI, cu doctorul Dan Ona, si cu orice ocazie as avea voi spune ca este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, si eu si copilasii mei (da am nascut gemeni cu dansul!) ii vom fi vesnic recunoscatori pentru grija care a avut-o.

Am nascut cu cezariana, si in spital toate asistentele si medicii care veneau in vizita imi admirau "cusatura" si-mi spuneau ca daca "a cusut" dr. Ona sigur nu se desface. Acum la trei saptamani "cusatura" mea e doar o linie care abia se mai vede, iar recuperarea e aproape integrala

Adriana si gemenusii: BIANCA si TUDOR pozele noastre

Postat

FULGA FLORESCU ! Devotata, profesionista, optimista !

Un nume mai "sonor" ar fi prof.STAMATIAN. Are cabinet particular insa nu-i cunosc nr. Poate te ajuta alte clujence ...

Monique & Vladutz (2,7 ani) &...Victorash (ss 34)

Postat
Nu vreau sa ii fac reclama "bad" la dr. Stamatian.........dar pe cat e de bun in meseria sa pe atat e "ne-bun" cu femeile......si v-o spun sincer si cu mana pe inima ca am fost la un control la el mi-a dat vreo doua asa peste fund si mi-a spus: jos textila!!!!!!!!.....m-am socat!!!! era si putin baut si a fumat non stop cat am stat in cabinet.
Postat
quote:Originally posted by bubulicamica

Nu vreau sa ii fac reclama "bad" la dr. Stamatian.........dar pe cat e de bun in meseria sa pe atat e "ne-bun" cu femeile......si v-o spun sincer si cu mana pe inima ca am fost la un control la el mi-a dat vreo doua asa peste fund si mi-a spus: jos textila!!!!!!!!.....m-am socat!!!! era si putin baut si a fumat non stop cat am stat in cabinet.

id="quote">id="quote">Subscriu la cele afirmate de catre tine !... Personal (din fericire) nu am avut de-a face cu el dar...cumnata-mea...da... In schimb, are faima de a fi un dr. f.bun, a reusit si cateva fertilizari in vitro, are aparatura performanta...Altfel...e ne-bun, conduita lui lasa muult de dorit !...Monique
Postat

Aceeasi parere despre Stamatian: are echipament, dar nu are con duita profesionala.

Alti dr. buni sunt: Muresan, Ona, Butnaru, etc

Problema e ca toti te poftesc la cabinetele particulare nu in clinica....si un eco la el la cab e 300-400 mii, plus alte analize, plus o atentie lui nu iesi fara 800-1.000 mii. Dar macar vezi ca esti tratata cum trebuie.

Oricum parerile difera si un dr. sigur a nemultumit macar o pacienta, chiar daca altele 100 zic ca e bun.......

Totul e sa te simti tu bine, sa vezi ca se interezeaza de soarta ta si a BB-cului.

Spor la cautat dr. buni si ne-buni.

Laura

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...