Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ajutor! Poti sa faci apendicita la 3 ani?

Postări Recomandate

Postat

Fetita mea este suspecta de apendicita.

Are 3 ani si 8 luni si acum 2 nopti a facut febra mare care nu i-a scazut cu nurofen, supozitor, etc. Dimineata mi-a spus ca o doare burta. Pediatra a consultat-o si mi-a spus ca sa ma duc la Budimex de urgenta la chirurgie pentru un consult pentru apendicita.

Doctorul de la Budimex mi-a spus ca prezinta simptome si ca sa mai o mai lasam pana joi poate ii trece cu antibiotic ca e cam mica ca s-o opereze.

Si-a mai operat cineva copilul de apendicita asa mic?

Exista o metoda sigura sau o alta metoda (decat palparea) de stabilire a diagnosticului?

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Din pacate sunt si cazuri de apendicita la aceasta varsta.Am intalnit vreo 3 copii care aveau 4 ani in spital operati de apendicita si operatia de fapt post operator e destul de dificil, adica explica-i tu unui copil de 3 ani ca nu are voie sa pape aia, sau 1 zi 2 nu are voie numai ceai.Asa ca mai bine roaga-te sa nu fie nevoie de interventie, ca e greu cu ei.Oricum va doresc mult noroc si sper ca nu v-am speriat prea tare, dar spun inca o data post operator e mai greu dacat operatia in sine.Va doresc multa sanatate.

Rely si Richi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/my_photos

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...