Sabina Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Sofia are maine 2 ani si 2 luni.Pana la un an 3 luni se trezea s-o alaptez.Dupa aia nu i-am mai dat san decat dimineata si seara, si noaptea biberon cu ceai, pt. ca nu adormea altfel.O mai ajuta si degetelul. La un an si 8 luni am intarcat de tot.Tot se scula, dupa bibe.La un an si aporoape 9 luni a mers cu sotu la munte si a invatat sa doarma toata noaptea.peste fix o sapt a facut rubeola ,apoi oreion si gata cu somnu... de atunci am reusit sa scapam de deget in gura, pr. ca a avut 2 aftes i n-a mai putut sa suga degetu. dar se scoala, da din picioare, urla.Cel mai des spune, nu e bine, nu patura.Nu biberonul.Arunca cu bibe pe unde apuca.Pana la urma ii spun o poveste, ca a venit piticu, ca Cenusareasa a dus bibe, il ia si adoarme. dar nu mai pot.Vreau sa dormim amandoua toata nopatea.Chiar daca sta sotzu cu ea e aceeasi figura, plus Mama, mama.... ceteva zile n-a dormit la pranz si am crezut ca va dormi mai bine noaptea.aiurea, a dormit mult mai prost. Ajutati-ma, ca nu mai pot. [harp]Sabina si[fetita] Sofia Galagiaid="teal">id="Comic Sans MS"> Poze cu noiid="purple">id="Comic Sans MS"> Cele mai frumoase feteid="purple">id="Comic Sans MS">
alina023 Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Sabina, draga, retete pt a(dormit) copii nu am si chiar mi-ar trebui si mie una. Si eu ma confrunt cu probleme de acelasi gen cu baietelul meu de 1an si 9luni. Seara nu adoarme decat daca sunt eu langa el iar peste noapte se trezeste, isi arunca patura de pe el "Gata, gataaaa" si eu trebuie sa am grija (evident) sa il acopar ca inghet eu daca sunt fara patura, dar el... Un lucru am observat insa: daca sunt prea obosita si nu il aud imediat ce face scandal, tace la scurt timp. Am avut nopti in care de prea multa oboseala am dormit de seara pana dimineata (la 6 cand isi bea biberonul) fara sa ma trezesc si puiul a fost ok. In concluzie cred ca ar trebui sa fim un pic mai relaxate si sa ii lasam putin sa mai si maraie (dar usor de spus, greu de crezut...) Pupici
Mirunaa Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Fetelor, cand am fost la doctoritza lui Rares cu aceeasi problema ca a voastra(pt ca eram disperata) doctoritza l-a examinat cu atentie, a vazut ca-i ok si mi-a zis ca in situatii d`astea ea recomanda somnifere pt mamici(glumea, evident, dar ceva ceva adevar era). Si eu am remarcat ca atunci cand dorm foarte adanc(numai cand visez) nu-l mai aud ca se foieste, ca se dezveleste, ca se joaca cu nasturii de la bluza, ca aplauda, ca se joaca cucu-bau-exact asta a facut azi-nopate de la ora 3 pana la ora 5.Numai ca l-am auzit pt ca am dormit ca naiba.... Are 1 an si 4 luni si speram ca odata cu inaintarea in varsta se va rezolva.Ce-i drept sper asta de cand s-a nascut.Dar voi ma speriati[bang] Toate cele bune! M.P
dulcetica Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Da ,odata cu naintarea noastra in virsta....Ma senilizez si nu-l mai aud!Din pacate acum eu aud perfect:se trezeste noaptea.Am incercat sa-l ignor dar acum numai fac asta ,ci ma scol la primul miau,deoarece in ultima vreme cu o frecventa fantastica,face pisucuri de ii ies pe burtica si daca-l las prinde turturi,deoarece ,se subintelege ca doarme dezvelit.Bea lichide in virtutea inertiei seara si se trezeste noaptea sa mai pape o data ,cel putin.Bineinteles cind ii schimp pampers-ul somnul ii sare pe pereti si are niste ochisori ochiosi... dulcetica
tora97 Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 imi amintesc, cu greu, de atunci cind Thea era pui micut... atunci cind o apucau piticii fara vreun motiv,(era schimbata, mincata, etc) si imi facea istericale, indiferent zi sau noapte, o lasam sa urle. Este adevarat ca iti trebuie nervi tari, si sa sacrifici citeva nopti si tu si restul familiei, dar.... merita. Pina la urma este un razboi de care pe care http://community.webshots.com/user/tora97 "da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez "Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
ver@ Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Sabina astept si eu cu nerabdare ziua in care voi dormi o noapte intreaga,ca de cand s-a nascut sunt la dispozitia lui pt. ca e un tzatzos.Noaptea ma trezea non-stop,ceea ce m-a determ. sa il iau cu mine in pat.Stiu ca am gresit,dar doar asa pot dormi un pic mai bine,altfel nu stiu ce as fi facut.Sper ca odata cu intarcarea lucrurile se vor schimba.Sper! VERA si VLADUTZ(11 luni) http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Sabina Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Sofia se scoala ca sa urle..adica mai intai se mataie dupa care uerla din ce in ce mai.tare.Si are 2 ani si 2 luni, fratilor, e mare!! de aia nu merge cu lasatul sa urle, o ia la plimbare prin toata casa si va imaginati ce iese... Nu mai poooot. [harp]Sabina si[fetita] Sofia Galagiaid="teal">id="Comic Sans MS"> Poze cu noiid="purple">id="Comic Sans MS"> Cele mai frumoase feteid="purple">id="Comic Sans MS">
alina023 Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Sabina, esti sigura ca are parte de suficient de multa actiune, miscare in timpul zilei. Daca pleaca la plimbare in miez de noapte poate ca nu e suficient de obosita...?
Sabina Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 10, 2004 e super obosita, crede-ma.daca reusesc sa o calmez adoarme imediat, pleaca de nervi din pat, sau ca sa ma caute pe mine. plus ca am incercat si varianta cu nedormit ziua si a fost de 10 ori mai nasol. [harp]Sabina si[fetita] Sofia Galagiaid="teal">id="Comic Sans MS"> Poze cu noiid="purple">id="Comic Sans MS"> Cele mai frumoase feteid="purple">id="Comic Sans MS">
ver@ Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 Ai incercat vreodata sa dormi cu ea ca sa vezi cum e? Sa nu "sariti" pe mine,poate gresesc. VERA si VLADUTZ(11 luni) http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.