Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

poveste frumoasa

SIMONABB

Postări Recomandate

Postat

Cel mai bun dintre fii

Un batrân care tragea sa moara a chemat la capatâiul sau pe cei trei fii si le-a zis:

- Nu pot împarti în trei ceea ce am. Ar însemna sa dau fiecaruia prea putin.Am hotarât, prin urmare, sa las tot ceea ce am, ca mostenire, aceluia dintre voi care se va dovedi cel mai îndemânatic si mai istet. Adica celui mai bun dintre fiii mei. Am pus pe masa un ban pentru fiecare. Luati-i. Cel care va izbuti sa cumpere cu acest ban ceva cu care sa umple coliba va avea parte de toata mostenirea.

Cei trei fii au plecat. Primul a cumparat fân, dar n-a putut umple coliba decât pâna la jumatate.Cel de-al doilea fiu a cumparat pene, dar tot n-a reusit sa umple coliba pâna sus.

Cel de-al treilea fiu - care a si avut parte de mostenire - n-a cumparat decât un lucru mic de tot. O lumânare. A stat pâna s-a lasat întunericul, a aprins lumânarea si coliba s-a umplut de lumina.

Simona

http://community.webshots.com/user/simonabb

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

si mie mi-a placut. nu o vizualizam toata si ma gandeam ce putea fi al treilea obiect care sa poata umple o casa. nici prin gand nu mi-a trecut ca e ...lumina.

foarte frumos.

mai ai?

gen, mamica doar de [bicla] marius

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...