Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

raceala fara sfarsit

Postări Recomandate

Postat

Dragele mele,

Nu stiu ce sa ma fac! Dupa 2 saptamani de mucisori (fara febra, fara scaderea poftei de mancare, ianapetenta sau alte semne de boala), am chemat doctorul si i-am dat timp de o saptamana un antibiotic(Cefaclor) pentru a scapa de mucisori si tusea aferenta (se inneca cu ei!).

Dar nici un rezultat. Am mai stat o saptamana cu Mucosolvan si nurofen si picaturi si tot tacamul pentru raceala, insa mucisorii nu s-au lasat invinsi si iar am chemat doctorul, iar alt antibiotic

(unul mai slab, Cexil).

Si... nimic. Azi e ultima zi de antibiotic, si dupa 5 saptamani de tratat raceala fara nici un succes, vreau sa stiu macar daca mai exista cazuri de astfel de raceli...

Doctorul mi-a spus sa nu-mi fac griji, e o raceala obisnuita, n-a coborat la plamani, nu s-a agravat. Dar nici n-a trecut!

Copilul respira pe nas, doarme bine, mananca bine, are o stare generala excelenta dar ii curge nasucul si vorbeste uneori pe nas...

Exceptand picaturile pentru nas pe care i le administrez cu greu, pentru celelalte medicamente ma alearga el prin casa sa ii mai dau...

Dar parca n-au nici un efect...CE sa-i mai dau sa-i treaca mucisorii?...

Multumesc mult,

Florina & Tudor (2 ani si 6 luni)

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Buna,

fetita mea de 1 an si sapte luni a avut o astfel de raceala cu nasul curgang ca la robinet,initial nu i-am dat decat antitermice, alternativ panadol cu eferalgan, apoi ketof (a doua sapatamna si olynth), a treia saptamna i-am date ceva : ambroxol si salbutamol.

cum iesea afara nasul incepea sa-i curga din ce in ce mai rau si spre sf celei de-a treia saptamana a inceput sa tuseasca.

starea ei nu era asa de buna deoarece a facut si infectie urinara si a trebuit sa-i dau antibiotice.

parearea mea este ca totusi ptr o recaela medicul ti-a prescris cam multe antibiotice.eu fug de lele, dar fetita mea are infectii urinare recurente si nu am ce sa fac.

multa sanatate!

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Postat

Pentru nasucul care curge iti recomand spray nazal sterima sau marimer sunt foarte bune ii scot toti mucisorii afara de parca ar fi un robinet.

Sanatate multa!!!!

Otilia

Postat

Poti sa incerci cu Coryzalia. E un medicament homeopat. Trebuie sa ai grija sa nu manace nimic, dar nimic cu menta (nici macar pasta de dinti). Trebuie dat la doua ore dupa masa, sau inainte cu o ora de masa.

La fi-miu face minuni.

Sanatate!

Corina

Postat
quote:Originally posted by Cricor

Poti sa incerci cu Coryzalia. E un medicament homeopat. Trebuie sa ai grija sa nu manace nimic, dar nimic cu menta (nici macar pasta de dinti). Trebuie dat la doua ore dupa masa, sau inainte cu o ora de masa.La fi-miu face minuni.Sanatate!Corina

id="quote">id="quote">Exact asta voiam sa scriu si eu, incearca Coryzalia si in 2-3 zile ii trece.
Postat

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Parca parca ceva e mai bine... Am sa merg totusi la ORL.

Regret ca i-am dat antibiotice, dar trebuia sa ascult doctorul. Dupa doua saptamani deja eram innebunita, nu mai stiam ce sa-i fac.

Antibiotice cred ca poti cumpara de la orice farmacie, chiar si fara reteta. E a doua oara insa cand ii dau lui Tudor iar eu cred ca n-am mai avut nevoie de 10 ani.

Am sa iau sa am in casa Ambroxol, Nazomer si Coryzalia. Ceva trebuie sa aiba efect si asupra mucisorilor lui.

Multumesc mult!

Florina & Tudor (2 ani si 6 luni)

Postat

Draga FLORINA baietelul tau are toti dintisori in gura?uite eu acelasi lucru ca si tine patesc eu cu Robert,ii curg mucii si stranuta dar noua ne iese o masaluta,asa am patit si la primul dinte si pot sa-i dau orice ca nui trece

bafta multa

rodicaosoian

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...