Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum se albeste argintul????

Adela

Postări Recomandate

Postat

Mai exact bijuteriile din argint. Cu pasta de dinti nu am rezultate. [dint]

Mai stiti cumva (alte)metode?

Multam. [flo2]

~~Adela, mamica de [zana]Juliaid="violet">id="Times New Roman">

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

O prietena de-a mea m-a invatat o metoda foarte buna de albit argintul: se pune pe foc o oala cu apa si cu detergent ( sa nu fie plina ochi pt ca s-ar putea sa faca spuma) iar cand fierbe, pui bijuteriile de argint acolo (eu nu m-am riscat sa pun bijuterii cu pietre) si lasi sa fiarbe cateva minute dupa care le scoti si le stergi cu un prosop.

Daca nu merge nici asa, doar la bijuterie, au ei metodele lor sigure.

Spor!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy

Roxana & Bianca micuta

Postat

Adela, eu imi curat bijuurile de argint babeste: cu scrum de tigare; le freci bine (obiectele mey, nu te gandi la prostii) cu scrum - eventual pui scrumul pe un disc demachiant sau putina vata si dupa aceea le speli bine cu apa calduta si sapun. La mine iese treaba suuuuper!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Postat
eu inainte le curatam cu pasta de dinti, da' intamplator am gasit ceva muuult mai eficient si mai rapid: cilit, din ala pe care zice ca curatza fara sa zgarie (cu parfum de lamaie[:D]). f. bun, sa vezi ce stralucesc dupa!
Postat

Cand eram in Ro, puneam intr-o oala AXION, apoi apa- nu amestecam-, puneam argintul si le fierbeam! Dadeau in clocot de cateva ori, apoi opream si clateam cu apa rece.

Ieseau foarte stralucitoare!

Acum nu mai port argint, dar nici aur![:D]

Bafta la curatat!

Postat

Multumesc mult pentru sfaturi.[bis]

Mey fetelor cu voi ma apuc de fumat.[:D] Unde gasesc io scrum de tigara acum?[bang]

[hot][hot][hot]

~~Adela, mamica de [zana]Juliaid="violet">id="Times New Roman">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...