danna2002 Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 a fost cineva la D na doctor Ciuca..Stefania..? danna2002
Freia Postat Noiembrie 10, 2004 Raport Postat Noiembrie 10, 2004 la Marie Stops? daca ea e.. da, eu, in tineretze.... numai cuvinte bune am despre ea, primul meu medic gineco. Freia si [copil] Alexa http://community.webshots.com/user/freia_ro http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
vanessa ionescu Postat Noiembrie 11, 2004 Raport Postat Noiembrie 11, 2004 Si eu am fost cu ani in urma cand era la spital. e minunata si ca doctor si ca OM. Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004) http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
zisaCami Postat Noiembrie 15, 2004 Raport Postat Noiembrie 15, 2004 Am fost in urma cu aproximativ 11 ani si mi-a pus un diagnostic gresit! La cateva luni dupa ce am fost eu la aceasta "dr." a murit o fetita de 14 ani ( nu-mi mai amintesc numele ei ), care a fost chiuretata de dr. Ciuca Stefania fiind diagnosticata gresit ( fata era virgina ) ! Nu stiu daca va mai aduceti aminte de acest caz! Tatal fetitei a participat la o emisiune televizata ( nu mai stiu cum se numea emisiunea, oricum pe atunci era moderator Radu Moraru la Prima Tv daca nu ma insel), in care a fost supus testului cu detectorul de minciuni. Cami
danna2002 Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 15, 2004 quote:Originally posted by zisaCamiAm fost in urma cu aproximativ 11 ani si mi-a pus un diagnostic gresit!La cateva luni dupa ce am fost eu la aceasta "dr." a murit o fetita de 14 ani ( nu-mi mai amintesc numele ei ), care a fost chiuretata de dr. Ciuca Stefania fiind diagnosticata gresit ( fata era virgina ) ! Nu stiu daca va mai aduceti aminte de acest caz! Tatal fetitei a participat la o emisiune televizata ( nu mai stiu cum se numea emisiunea, oricum pe atunci era moderator Radu Moraru la Prima Tv daca nu ma insel), in care a fost supus testului cu detectorul de minciuni.Camiid="quote">id="quote">o doamne...suna cumplit...bietii parinti..bietul suflet de copil..cat despre mine am amanat ceva timp vizita la medic....nu stiu de ce...asa am simtit ca e mai bine..cred ca am sa ma duc tot la D na Gheorghe Madalina..la Filantropia...danna2002
mama lia Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 a fost doctorita mea multi ani, cu ea am si nascut prin cezariana acum 11 ani. si eu am numai cuvinte de lauda pentru ea. nu numai un doctor bun, dar si un om exceptional. cit despre cazul cu fetita aceea nu mai dati cu pietre, s-a intimplat in perioada in care eu trebuia sa nasc....eu stiu ca fata ramasese insarcinata si murea de frica sa nu afle tatal asa ca si-a provocat singura avortul, dar vazind ca singereaza continuu a venit la spital, din pacate prea tirziu..... eu va spun doar ce stiu eu, adevarul numai Dumnezeu il stie insa. dar in atitia ani cit am fost eu la am am fost super multumita de dinsa, repet, atit ca medic cit si ca om!!! mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)
crissi Postat Noiembrie 30, 2004 Raport Postat Noiembrie 30, 2004 Si io am fost la ea , acum un an , la MedLife... Mi s-a parut super bizara , pe linga faptu ca s-a dezbracat sa mi arate sinii ei, dintre care unu operat, pentru un neoplasm mamar, asta fara nici o legatura cu controlul meu ginecologic , binenteles[hot],la palpare, mi-a spus ceva de genu'" sa te vad cum o sa faci copii.... de parca "vazuse " cu degetele , vreo trompa infundata , sau alte alea..., oricum intr un cuvint mi s a parut bizara rau, bate cimpii despre vopseaua ei de par[mariaj], te intreaba daca tzi place nuantza..., o barfeste pe madam Colda de la medsana in dracii aia mari.... si multe altele... Crissi cu [copil] mik, DNP:10 iunie 2005 crissi
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.