Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Chilotei absorbanti refolosibili

Postări Recomandate

Postat

Am ajuns si la varsta la care sa incepem sa ne gandim la asa ceva. Dar oare exista? Vrem sa renuntam la cei de unica folosinta, insa nu cred ca merge sa trecem brusc la chilotei normali. Sau merge?!

Totusi, stiti de asa ceva? Ce firma ii produce?

Multumim.

Nicoleta si Stefan de 1 an si 9 luni.

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

N-am auzit sa existe, dar am fost in 2003 in vizita la nishte ciobani plini de bani care aveau in curte Pampers intinshi la uscat, m-am abtzinut sa intreb cum i-o fi spalat ...id="Comic Sans MS">id="size3">id="purple">

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Postat

Nicoleta, eu am vazut asa ceva pentru adulti, se folosesc pentru incontinenta urinara. Sunt chiloti care au intre picioare un fel de tampon mai gros din burete acoperit cu material textil pe o parte, iar pe cealalta cu ceva impermeabil. Tamponul e cusut iar chilotii se pot spala.

Teoretic ar trebui sa existe si pentru copii, dar nu stiu de unde se pot comanda, noi ii primeam din donatii. Poate merita sa incerci pe la magazinele cu echipamente medicale.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Postat

Nicoleta-exista in reteaua farmaceutica.De fapt nu vreau sa te induc in eroare:EXISTAU ACUM 8 ANI! Erau pachete cu 30 de bucati de lavete absorbabile cu doi chilotei de plastic in pachet. Lavetele tineau 4-5 ore si se aruncau. In schimb chiloteii se spalau si se usucau usor. Singurul inconvenient ca la dese folosiri chiloteii se rupeau la capete unde erau legati , la spate si in fata. Eu facusem rost de chilotei de plastic cu elastic ,asemanatori chilotilor obisnuiti.E, dar intre timp au aparut pampersii si am renuntat la varianta cealalta ca se mai uda pe lateral. Totusi mai intreaba, deci lavete absorbabile pt. bb-ei ceri.bafta!

Taniaid="blue"> cu[ispita]Andutaid="red">(14sept'96)+ [bb] Bibiid="red">(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Postat

Intrebare:

-tu vrei sa faci economie la pampersi sau sa-ti inveti copilul la olita/cu chilotei?

Daca raspunsul este a nu stiu sa te ajut.

Daca este b, daca a inceput sa faca la olita incearca sa-l lasi in chilotei normali peste zi, acasa la tine sau in aer liber/curte (vara)etc. La inceput o sa si-i ude. Noi dupa aceasta tentativa am revenit la pampersi complet si mai tarziu cand am incerca uda mult mai rar chilotieii.

Vei trece si prin faza udat chiloteii de panza si pantalonii si balta pe jos, nu prea ai ce sa faci.

Succes.

Postat

Nicoleta , generatii intregi au suferit ca n-au avut pampers.Tu vrei sa speli asa ceva?Iti dai seama ca nu poti pune in masina cu alte haine.Ar trebui sa-i speli separat.Mai bine il convingi sa faca la oala.Oricum iti doresc succes!BB Rares ,cu tot pampers-ul mai face si pe linga si ma scoate din minti.Deci eu cunosc deja cum e sa speli si pisucuri.Ideea e ca va face si "placintele"!

dulcetica

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...