Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Rugaciune pt mamicaluitheo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Operatia a durat cam mult, peste 1h. Florinel nu se simte f bine, vomita. Andreea a spus ca o sa ne sune ea mai tarziu, cand se mai linisteste.

I-am spus ca starile astea se intalnesc des dupa operatie.

Va propun sa o sunam mai pe seara sau maine, daca nu ne da ea un semn pana atunci, sa poata sa il ingrijeasca pe Florinel.

Snatate multa Florinel, sa te faci bine repede si sa te intorci acasa sanatos cat mai repede [pup] [flo]

Mihai

Postat

Multa sanatate lui Florin si insanatosire grabnica ii doresc.[pup]

[mamica] Alinaid="Trebuchet MS"> id="red"> & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](2,5 aniid="Times New Roman">) id="navy">id="blue">

[foto]poziciid="blue">

Postat

Sta cineva langa Budimex ?

Florinel are nevoie de o fiola de metoclopramid. ACUM !id="red">id="size3">

Multumesc,

Mihai

Postat
quote:Originally posted by m34

Sta cineva langa Budimex ?Florinel are nevoie de o fiola de metoclopramid. ACUM !id="red">id="size3">.Multumesc,Mihai

id="quote">id="quote">Nu putem lua de la farmacie?? Eu sint aproape sigura ca am acasa, dar sint tare departe de Budimex....daca nu se gaseste la farmacie, spuneti-mi cum sa fac sa ajunga fiola la Florinel
Postat

Eu am fost operat de apendicita la 20 ani. Dupa operatie nu m-am simtit bine si nici in prima noapte (dureri, ameteli, stari de rau general, dar nu foarte rau).

Doctorul mi-a spus ca "in noaptea nuntii si dupa operatie nu se doarme"...

La faza cu operatia a cam avut dreptate...

Mihai

Postat

Ba da Diana, se poate lua de la farmacie, numai ca farmacia nu este foarte aproape de spital, Andreea nu prea cunoaste locurile si trebuie sa stea cu Florinel. Nu este problema de gasit (cred ca exista in orice farmacie), ci de a ajunge la Florinel.

Mihai

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...