Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

De ocolit de catre persoanele "deranjate"!

Postări Recomandate

Postat

Dragii mei,

revin pe forum dupa o perioada de liniste. Am luat o pauza de a mai citi barfe si hartuieli. Dar se pare ca postarea mea http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35156 a avut ecou. Vad ca multe fete sesizeaza din ce in ce mai des aceasta atitudine! Eu zic ca e inutil. Mie mi s-a raspuns clar de administratorii si patronii site-ului ca e normal orice fac sau spun moderatorii. Ok! Asta e regula, asta inghitim.

Nu voi renunta sa intru aici pentru ca sunt persoane dragi mie. Dar nu voi mai considera ca pana acum ca e locul unde poti discuta orice cu oameni destepti si destupati. Voi sti ca orice spusa a mea va fi cenzurata si mutata fara ca acest lucru sa imi fie adus la cunostiinta, si ca oricum "sefii" au intotdeauna dreptate. Ba au voie sa aiba atitudini si initiative personale sub obladuirea statutului lor.

Imi pare rau sa constat ca romanul ca natie nu se dezice indiferent de locul unde traieste. Iti da in cap si apoi spune pardon.

Sa ma iertati va rog stimati si iubiti moderatori si mult iubiti si stimati conducatori de site!

E ultima postare "neregulamentara"! De-acum voi fi cuminte!

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Dragii mei am si io o propunere,la sugestia unui alt membru(nu spui cine persoana importanta[:D])m-am gandit sa propun un sondaj,daca am voie bineinteles!

Cine credeti voi ca este cel mai corect moderator?

Daca nu am voie sa propun un asemenea sondaj,nu-i problema,nu-l faceti!era doar o propunere[flo]

Valentina

Never say never!

Postat
quote:Originally posted by Sibylle

Hormonii nu da bine la imagine, nu-i asa??? Iar aparentele trrrrrebuie pastrate cu orice pret! Noi ne facem ca facem, voi va faceti ca faceti, ei se fac ca fac....si tot asa...Oups, partea cu conjugatu' trebuia sa o pun la subiectul cu gramatica...http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

id="quote">id="quote">puteam sa pariez ...[hot]
Postat

Dede, presupun ca Ella a vazut subiectul meu, mutat la ZZ. Am pus o intrebare acolo: "de ce a fost mutat ?", la care mi s-a raspuns ironic. Imi pare rau, dar nu mai am varsta la care sa accept raspunsuri de genul "ca asa vreau eu, ca sunt cel mai tare din parcare"...

Claudia

Postat
quote:Originally posted by Sibylle

Hormonii nu da bine la imagine, nu-i asa???

id="quote">id="quote">ba cum nu! pai fara hormoni am manca niste pui d-aia miciii si lesinatii[xx(]
quote:Iar aparentele trrrrrebuie pastrate cu orice pret!
id="quote">id="quote">aparenta e a mea si n-o dau la nimenea![bibe]
quote:Noi ne facem ca facem, voi va faceti ca faceti, ei se fac ca fac....si tot asa...Oups, partea cu conjugatu' trebuia sa o pun la subiectul cu gramatica...
id="quote">id="quote">unii se fac ca stupefaq si tot asa[flo]
Postat
quote:Originally posted by cl

Dede, presupun ca Ella a vazut subiectul meu, mutat la ZZ. Am pus o intrebare acolo: "de ce a fost mutat ?", la care mi s-a raspuns ironic. Imi pare rau, dar nu mai am varsta la care sa accept raspunsuri de genul "ca asa vreau eu, ca sunt cel mai tare din parcare"...Claudia

id="quote">id="quote">Nu, Claudia, Ella nu vorbeste de subiectul acela, mai mult ca sigur ...are ea niste polite proprii de platit.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...