Leta Postat Noiembrie 11, 2004 Raport Postat Noiembrie 11, 2004 Buna ziua Sint insarcinata in 30s si ultimele 3 luni le-am petrecut intr-o stare permanenta de stres, deprimare si am plins foarte mult. As vrea sa stiu daca bebele este afectat - unii mi-au spus ca e bine protejat "de la natura" si nu pateste nimic, altii mi-au spus ca e influentat puternic de starea mea. Mentionez ca e un bebe activ si normal dezvoltat. multumesc
Lory2004 Postat Noiembrie 11, 2004 Raport Postat Noiembrie 11, 2004 Leta, Eu zic sa stai linistita...nu cred ca o sa aiba probleme bebicul... Eu pot sa-ti spun ca matusa mea care era insarcinata in 7 luni i-a murit o fetita intr-un accident de masina. Sarcina a dus-o la termen iar varul meu are acum 14 ani.....si e tare frumusel.... Mult succes Lory
pnt_loredana Postat Noiembrie 11, 2004 Raport Postat Noiembrie 11, 2004 Draga Leta, eu zic sa te linistesti, sa faci tot posibilul sa iesi din starea de stres si deprimare. Bebeul sigur ca nu poate fii afectat si nu pateste nimic, insa starea ta de incordare nu-i este nici lui tocmai pe plac. Ai grija de tine! lory
april Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 si eu eram stresata in perioada sarcinii. Am avut mereu contractii si ma temeam sa nu pierd sarcina. Stresul tau vine din aceste motive sau ai probleme? Oricare ar fi cauzele incearca sa te linistesti ca nu iti face tie bine in primul rand, si apoi se agita si copilul. sanatate April & Andrada
Leta Postat Noiembrie 12, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Va multumesc mult pentru raspunsuri. April, stresul meu nu vine din probleme legate de partea "fizica" a sarcinii (am avut ceva probleme la inceput, dar acum totul decurge perfect). Stresul e legat de pesimismul pe care il am vis-a-vis de ce se va intimpla cu copilitza mea si de desele atacuri de panica pe care le fac si de care vad ca nu pot scapa. Mai multe am scris aici: (daca sinteti impresionabile, mai bine nu cititi) [q] http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34295&whichpage=2 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34295&whichpage=3 Grjile descrise mai sus se combina cu grija ca aceasta stare ii face rau copilului si devine de-a dreptul disperare; din pacate nu pot controla ceea ce simt...
Mocanu Simona Postat Noiembrie 16, 2004 Raport Postat Noiembrie 16, 2004 Leta nu-ti mai face astfel de griji bucura-te ca fetita este sanatoasa, ca vei naste in curand si o vei tine in brate si acest lucru o sa-ti incarce bateriile si vei uita de tot atunci cand vei fi doar tu si ea(nu stiu din experienta proprie pt. ca din pacate eu nu am un bebe- dar asa mi s-a spus de catre prietenele mele). Cel mai imprtant este ca ea sa fie sanatoasa peste restul trece-ti voi impreuna si asa cum ne descurcam noi(femeile) se va descurca si ea.Conteaza educatia pe care o s-o primeasca si multe altele si totul o sa fie bine.Asta este lumea in care traim de ce sa-ti fie frica? Incearca sa te gindesti la tine acum ,la cum sa-i amenajezi camera ce jucarele sa-i cumperi,cum sa fie patutul si alte alea. Ai la ce sa te gindesti,nu? Ai multe de pregatit ca tu sa o astepti pe ea asa cum se cuvine- merita cea mai frumoasa primire in lumea asta nu-i asa? Te pup si curaj. Tot o fata care "e cu capu" cum i-mi zic prietenii pt. ca si eu i-mi fac griji dar crede-ma ale mele sunt fondate.Succes
iselin Postat Noiembrie 23, 2004 Raport Postat Noiembrie 23, 2004 capul sus!!!LINISTESTE-TE! Mult curaj, speranta! Si cel mai important este ca nu esti singura! Sanatate!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.