Oana_B Postat Noiembrie 11, 2004 Raport Postat Noiembrie 11, 2004 Continuare de la Mamici de martie-aprilie 2005 (6) Oana_B
adrianafedorca Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 ce faceti fetelor? am ajuns si la capitolul 7... azi merg la Giulesti pentru rezultatul de la Triplu test...e gata, sper sa fie bine . mey fetelor la voi cand a miscat bebe, adica la cate saptamani? ca eu simt niste chestii prin burtica...dar asa la 2 zile, nu in fiecare zi, poate sa fie bebe? azi am facut 16 saptamani, e cam devreme nu? eu inca n-am scapat de greturi, asa m-am saturat..., si inca ma mai deranjeaza mirosurile, e bine totusi ca nu [vom]... in rest toate bune si frumoase...m-am ingrasat 3 kg , e mult e putin?...voi cat ati pus pe voi? la mine nu se vede deloc, de la spate nici nu se vede ca sunt insarcinata , am o buticutza tare tzuguiata, cred ca e baiat, asa zice toata lumea cam atat, va mai scriu cum am noutati pupici Adriana si bebe 16 saptamani http://community.webshots.com/user/adrianafedorca Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
infofun Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Salutare fetele!!! BB al meu cand vrea misca tare tare de zic ca o fi ceva rau cu el si cand nu, nici nu-l simt de iar zic o fi ceva in neregula, sunt nebuna!!! La mine se mai intareste burtica dar mai rar, nu doare si asta e bine. Adriana sunt bebelusi care misca fix la 16 saptamani, al meu a miscat la 17, si sunt bb-ii care misca pe la 20 si ceva de saptamani, depinde de fiecare cum percepe, ca de miscat el se misca sigur. Si cam cum sunt chestiile pe care le simti? Daca simti ca o broscuta ca un serpisor sau pur si simplu ca un mic val de apa el e, bebelusul tau. Si nu e neaparat nevoie sa-l simti in fiecare zi. 3 Kg e putin cat ai pus, eu am 5 luni si ceva si am pus 7 KG cred ca am pus cel mai mult dintre voi, dar macar e bine ca aveam doar 48 de kg acum am 55, pana nasc cred ca ajung la 60. Dar lasa bb sa fie sanatos si eu ca sa ma ocup de el si sa-l iubesc!!! Burta mea e rotunda, dar la eco mi-a zis ca e baiat, oricum mi-a zis ca prin luna 8 se stie sigur, ca poate fi fetita si sa semene acum baiat. Va pupacesc pe curand!!! GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie [gravi] "Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
smmiha Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Iata ca am ajuns si la partea a 7-a! Noi astazi facem 21 de saptamani, micutul meu misca destul de mult, mai ales seara si dimineata, iar cateodata ma trezesc noaptea sa merg la baie si chiar si atunci misca doar ca mai incet. Si bebele meu tot la 17 sapt. a miscat chiar in ziua cand faceam 17 sapt. Burta mea e cam tuguiata, dar eu zic ca nu prea conteaza asta. Si mie mi se mai intareste burtica fara sa ma doara, dar medicul a zis ca-i normal. Ieri am facut o scena aiurea, m-am certat cu sotul meu care e la Constamnta pt ca nu ma sunase toata ziua si am plans si i-am zis ca nu se intereseaza de noi si alte prostii. Eu de felul meu nu prea fac asemenea faze, sper sa nu ma mai apuce. Va urez la toate weekend placut si multa sanatate! Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
hiroral Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Buna fetelor si mercic pt sfaturi nu stiu astia de aici zic asa ca intre 8 si 10 kg tre sa ne ingrasam pt ca daca ne ingasam prea mult(asta e explicatia care o dau ei)se depune grasime acolo pe unde iese bebe si o sa-mi fe greu la nastere da cel mai mult lui si eu inainte sa raman [gravi]aveam 54 de kg cam asa si in perioada greturilor am slabit si am ajuns la 52,5 cand m-au cantarit ei prima oara ,iar in timp de o luna am ajuns la 55 si mi-au facut observatie sistentele si doctorul ca de acuma cete un kg sa iau pe luna atat[q] Sanatate multa la mamici si la bebici!!!
adrianafedorca Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 am luat si rezultatul de la Triplu test si nu stiu ce sa mai cred ...valorile sunt urmatoarele: estriol liber :1,0 - 4,4 eu 2,554 HCG : 9000 - 70000 eu 7450,3 AFP : 13 - 60 eu 14,51 tot pe buletinul de analize mai scrie ca atunci cand am facut testul eram in 14,5 saptamani , de unde o fi scos aia 14,5 ca eu eram fix in 15 saptamani de la um adica 23 iulie, si am inteles ca are mare importanta ...in fine miercuri merg la dr ginecolog sa-mi spuna cum stau lucrurile, am tot citit pe forum ca testul asta nu ar avea chiar asa o mare relevanta ca mai sigura e amniocenteza, sa vad ce spune doctora miercuri, dar eu sunt sigura ca e bine, si ca bebelinul meu e sanatos va pup si va doresc weekend placut Adriana si bebe 16 saptamani Ps. Infofun eu simt asa de parca ar clipi cineva in burtica, oare sa fie bebelinul? la 15 saptamani? http://community.webshots.com/user/adrianafedorca Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
coral Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Listuta cu [gravi] Martieid="Comic Sans MS">id="size2">id="navy"> Pomeanmid="brown"> DPN 3 martie 2005 AdaBB id="brown"> DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de [fetita] Mariadid="brown"> DPN 4 martie 2005 Maliid="brown"> DPN 6 martie 2003 Sasukeid="brown"> DPN 7 martie 2005 Cameronid="brown"> DPN 7 martie 2005viitoare mamica de Erin Stefanid="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> Salimoniid="brown"> DPN inceputul lui martieid="green"> Ninocikapid="brown"> DPN inceputul lui martieid="green">viitoare mamica de Ana71id="brown"> DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de [fetita] Claudia_2803id="brown"> DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de [fetita] Melissa Ioanaid="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> Betilinaid="brown"> DPN 10 martie 2005 viitoare mamica de [fetita] Daniela77id="brown"> DPN 10 martie 2005 Saphirid="brown"> DPN 12 martie 2005viitoare mamica de [fetita] Anca Micaelaid="brown"> DPN 13 martie 2005viitoare mamica de Sofronicaid="brown"> DPN 13 martie 2005 Codri id="brown"> DPN 15 martie 2005 Mary-Janeid="brown"> DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de [fetita] Erixid="brown"> DPN 16 martie 2005viitoare mamica de Cristina Iulianaid="brown"> DPN 16 martie 2005 Oanaanastid="brown"> DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de [fetita] Infofun id="brown"> DPN 18 martie 2005 id="navy"> Giovanaid="brown"> DPN 19 martie 2005 Lorelaiid="brown"> DPN 21 martie 2005viitoare mamica de [fetita][fetita] An-kid="brown"> DPN 21 martie 2005viitoare mamica de [fetita] Adiveroigid="brown"> DPN 22 martie 2005 Andruzzaid="brown"> DPN 23 martie 2005viitoare mamica de Ani si Stefiid="brown"> DPN 25 martie 2005 Smmihaid="brown"> DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de David Andreiid="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> Geneviereid="brown"> DPN 26 martie 2005 Ralukid="brown"> DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de [fetita] Janibid="brown"> DPN 27-30 martie 2005 Nikaid="brown"> DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de [fetita] Cristinacostinescuid="brown"> DPN 31 martie 2005 Aprilieid="Comic Sans MS">id="size2">id="navy"> Giliutzaid="brown"> DPN 1 aprilie 2005id="navy">, Dr Tutunaru-Spitalul Elias Hiroralid="brown"> DPN 2 aprilie 2005 id="navy"> Marlenid="brown"> DPN 3 aprilie 2005 id="navy"> Gabrianahid="brown"> DPN 4 aprilie 2005 id="navy"> Geta Savaid="brown"> DPN 10 aprilie 2005 id="navy"> Coralid="brown"> DPN 12 aprilie 2005id="navy"> GabiGid="brown"> DPN 12 aprilie 2005id="navy"> Talacami id="brown"> DPN 14 aprilie 2005 id="navy"> Gegea id="brown"> DPN 14 aprilie 2005 id="navy"> Gabrielaveres id="brown"> DPN 14 aprilie 2005 id="navy"> Dialori id="brown"> DPN 15 aprilie 2005 id="navy">, viitoare mamica de [fetita] Clioid="brown"> DPN 16 aprilie 2005 id="navy">viitoare mamica de [fetita], Dr Tutunaru-Spitalul Elias Merry Marryid="brown"> DPN 16 aprilie 2005 id="navy"> Adela20 id="brown"> DPN 20 aprilie2005id="navy">, viitoare mamica de [fetita] Simonneteid="brown"> DPN 20 aprilie 2005id="navy"> Miska id="brown">DPN 25 aprilie 2005id="navy"> Sibip id="brown">DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de id="brown"> Adrianafedorcaid="brown"> DPN 29 aprilie 2005 id="navy"> Ligia13id="brown"> DPN 30 aprilie 2005id="navy"> Kemelina viitoare mamica de aprilieid="green"> Rianna viitoare mamica de aprilieid="green"> Tuchi viitoare mamica de aprilieid="green"> Clara turza viitoare mamica de [fetita]id="green"> Jenii viitoare mamica de [fetita]id="green"> Kathywsha viitoare mamica de id="green"> Ako viitoare mamica de [baietel]id="green">id="maroon"> id="size2"> aici a inceput partea aII-a partea aIII-a partea aIV-a partea aV-a partea aVI-a There is a difference between knowing the path and walking the path.
coral Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 S-a mai invioart si la noi subiectul. Am pus listuta si am o mare rugamite, daca sunt greseli, da-ti un PM si le corectez. Pupici la mamici si bebici si un sfirsit de saptamina frumos. There is a difference between knowing the path and walking the path.
ninocikap Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Buna seara tuturor, imi cer scuze ca nu am mai scris de mult dar nu mai am internet la servici si seara cand ajung acasa abia am timp sa citesc ce ati mai scris pe aici. Treceti-ma si pe mine cu DPN inceputul lui martie 2005 si mamica de baietelid="blue"> ( cel putin pana acum, mai vedem la urmatoarea ecografie ). Am vazut ca va tot intrebati daca cumva v-ati ingrasat destul sau prea mult, tin sa va anunt ca eu am pus deja 10 kg in 5 luni de sarcina, desi nu se vede exagerat si nici nu mancam groaznic de mult.Doar ca mancam paine pentru ca imi luam sandvisuti la servici. La control m-a cam certat d-na doctor pentru greutate si am incercat sa elimin painea de la masa de pranz si de seara, dar nu si de la cea de dimineata. Problema este ca eu cred ca pun pe mine pana si merele la care rontai toata ziua ca sa mai potolesc foamea.. Va pup dulce si o sarcina usoara in continuare. Nicoleta
adrianafedorca Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 coral mie dr ginecolog mi-a spus ca DPN este 30 aprilie dar lasa tot 29 ca oricum cred ca se va mai schimba pe parcurs fetelor voi luati materna sau prenatale ca am citit aici pe forum la alte gravitutze ca cica abia din luna a 7 a le spus dr sa ia ,dar stau eu si ma gandesc ca rau n-au ce sa-mi faca....nu? miercuri merg la doctora care ma urmareste si o s-ao intreb toate astea, si care e treaba si cu triplu test ca sunt putin cam speriata, oricum de repetat nu cred ca-l mai repet daca zice ceva fac direct amniocenteza si gata ,pana atunci ma rog la Doamne Doamne si totul o sa fie bine va pupik si va doresc multa sanatate si cei mai sanatosi bebelini apropo azi am fost la Giulesti , arata ca-n filmele de groaza, si cand ma gandesc ca o sa nasc acolo....daca vedeti unde se recolteaza sange ....va apuca plansu' numai bine Adriana si bebe 16 saptamani apropo pt cine e interesat , am gasit chilotzi de gravide la magazinul Titan etajul 3 , costa 145.000 lei, au si sub burta si peste burta http://community.webshots.com/user/adrianafedorca Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.