Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

link catre Romania

Postări Recomandate

Postat

Rog moderatorii sa mute subiectul daca nu-si are locul aici.

Demult,pe forum a fost o discutie despre cat de frumoasa este Romania si era dat acolo de cate cineva un link cu niste fotografii foarte frumoase cu tara noastra.Eu nu-l mai gasesc.Si vreau sa fac o prezentare despre Romania aici si tare mi-ar folosi genul acesta de informatie.

Va multumesc,

[flo]

Silvia

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Poate te ajuta moderatorii, pentru ca eu tin minte ca pe la jumatatea lunii iunie a fost un subiect, initiat de trandafir care trebuia sa faca, atunci, o prezentare despre Romania la New York. Si n subiectul ala fetele dadusera multe linkuri!!!

Succes[flo]

pozulici

Postat
quote:Initial creeata de silvia_popa

Rog moderatorii sa mute subiectul daca nu-si are locul aici.Demult,pe forum a fost o discutie despre cat de frumoasa este Romania si era dat acolo de cate cineva un link cu niste fotografii foarte frumoase cu tara noastra.Eu nu-l mai gasesc.Si vreau sa fac o prezentare despre Romania aici si tare mi-ar folosi genul acesta de informatie.Va multumesc,[flo]Silvia

id="quote">id="quote">Pozele erau facute de desprecopii la Campulung Moldovenesc. Asa ca ia legatura pe pm cu adminii.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...