Carmena Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Salut, Sunt intr-o mare dilema. Am primit cadou 8000 EUR sa ne cumparam casa aici in Romania-Bucuresti. Avand acesti bani si cu salariul meu si al sotului am putea sa ne cumparam un apartament in valoare de 33.000 EUR. Problema este ca nu gasim acest apartament cu 3 camere intr-o zona cat de cat civilizata. Cautam de aproape 2 luni, si credeti-ma nu vrem la Unirea... Deci ne-ar ramane ca solutii : - fie cumparam un apartament cu 2 camere pe care urmeaza sa-l achitam in 20 ani...desi avem copil si nu stiu ce vom face cu camera lui. - fie folosim acesti bani sa plecam din tara. Stau si ma gandesc, incerc sa le pun in balanta...Habar n-am despre ce inseamna sa fii emigrant, cat de greu este, cu ce probleme te confrunti, ce acte iti trebuie, unde este mai bine sa emigrezi...Ma gandeam doar ce solutie ar fi mai buna pentru copilul meu, ca atunci cand va avea o varsta sa nu-mi spuna privitor la viata mea si a tatalui lui, doar atat? Ma sfatuiesc si eu cu voi...stiu sigur ca ma veti ajuta, aici am gasit suport de cate ori mi-a fost greu. Poate stiti sa-mi spuneti niste site-uri unde pot gasi mai multe informatii... Va multumesc, Carmen http://community.webshots.com/user/carmena092003
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.