Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua tuturor,

Sper sa ma descurc,pentru ca nu am mai scris pe forum pana acum.Sunt mama unei fetite de 7 luni.Fetita are de cateva zile cam 4 scaune pe zi,care alterneaza-mai moi mai tari- insa de dimineata a facut un scaun cam albicios,insa era mai inchegat.Ce sa fac?E posibil sa fie viermishori?Doamne Fereste!Totusi e prea mica.Am citit ca la numarul de scaune pe care il are de 2 zile (4 scaune pe zi) nu e motiv de foarte mare alerta,insa trebuie supravegheat.daca continua maine merg cu ea la urgenta.Voi ce ma sfatuiti sa fac?

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Ana, Simona are dreptate, poate fi hepatita. Urina este inchisa la culoare, ca berea? Cel mai bine mergi cu ea la medic, sa-i faca niste investigatii.

Claudia

Postat
Revin : Multumesc pentru raspunsuri.Sunt speriata rau de tot ....O sa ma duc la spital cu ea.ce ziceti?Grigore Alexandrescu sau Budimex?Intreb asta pentru ca nu am avut probleme cu ea pana acum deci nici la spitale nu am mers.Of,of,of...Nu stiu de la ce i se trage pentru ca practic nu schimbasem nimic in alimentatia ei de cateva zile ....
Postat

Ana, ia o proba de urina si vezi unde poti face imediat analiza (intreaba-ti medicul de familie), ca sa te linistesti. Cel mai bine este insa sa mergi cu fetita la pediatru (medic de familie), sigur o sa te lamureasca el ce e de facut.

Claudia

Postat

Scaunul albicios inseamna ca s-a dereglat pe undeva digestia. Ai introdus de curand cereale cu gluten??Ca poate fi de la ele. Cred ca se numeste scaun steatoreic,cred, nu stiu sigur, si inseamna ca nu sunt secretate enzimele digestive cum trebuie. Si a mea a mai facut scaune asa. Fa-i in primul rand o proba de digestie, si scoate glutenul din alimentatie dupa aia, si vorbeste cu medicul. Si coprocultura. Nu te duce la urgente!!!! Ca inebunesti cu bb in spital, fa tratamentul acasa daca e cazul si analizele in ambulatoriu, dar poate sa nu fie ceva grav. Cum am spus, e o problema digestiva: ori prea mult fainos, ori copilul a facut vreo infectie digestiva si s-a dat peste cap. Dar musai analize, fuguta cu el la pediatru!

Si daca e cazul de spital, eu votez : Budimex, dar sa speram ca nu e cazul!

Postat
Multumesc pentru raspunsuri.Am fost la urgente la Budimex si nu a m stat de loc la coada.Am si intrat la o doctorita-Cretzu - si mi-a zis ca ar fi vorba de o viroza.Mi-a recomadat smecta,debritat, si regim alimentar.A zis ca nu e microb(din cate a examinat-o si din cate i-am zis eu).Cica e un virus si deci a diagnosticat-o cu enteroviroza.Insa am de gand sa ii fac coprocultura.Scaun albicios nu a mai avut.Si si ala care l-a avut nu era tot albicios.Era numai in varf decolorat,insa va dati seama ca m-am speriat rau.Chestia este ca ea inca mai are scaune dese si cam moi(cam 4 scaune pe zi are).Deaia vreau sa ii fac si coprocutura,insa a fost weekend si nu am prea avut unde.Multumesc inca o data.Toate cele bune

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...