valentinag Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Anul asta am facut imbunatatiri la apartament,termopan,placarea cu poliester a peretilor exteriori.Problema este urmatoarea,apartamentul unde am facut astea este pe numele bunicii mele,eu am adresa in buletin la parintii mei,nu unde stau acum.Pot sa primesc deducere la impozit pen imbunatatirile facute chiar daca ap. nu este pe numele meu si nu am adresa acolo? si daca da,unde depun acte,alea alea? sar'mina! Valentina Never say never!
Rozi Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 1. trebuie sa fie proprietate 2. trebuie sa fie locuinta de domiciliu. Daca te grabesti, poti face actele de vanzare-cumparare si mutatia pe buletin anul asta si totusi sa beneficiezi de reducere. Atentie ca primesti inapoi MAXIM 40% din ce-ai cheltuit. Valentina, "Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"
valentinag Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Raport Postat Noiembrie 15, 2004 Sar'mina Rozi! pup fata frumoasa! Valentina Never say never!
skosa Postat Noiembrie 16, 2004 Raport Postat Noiembrie 16, 2004 am si eu niste intrebari - unde si cand trebuie sa depun cerere pt. deducere la impozit pentru imbunatatirea "confortului termic" al apartamentului? - care este nr. actului legislativ referitor la acest lucru? mersi sanyi
liviu`s Postat Noiembrie 16, 2004 Raport Postat Noiembrie 16, 2004 Actul normativ este HOTARAREA Guvernului nr.1.234 din 5 august 2004 pentru aprobarea Procedurii privind deducerea din venitul anual global a cheltuielilor pentru reabilitarea locuinþei de domiciliu, destinate reducerii pierderilor de cãldurã în scopul îmbunãtãþirii confortului termic. Cererea o formulezi Administratiei financiare, cand se face declaratia privind impozitul pe venitul global.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.