Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vatamare corporala, malpraxis...ce se poate face?

oanazahi

Postări Recomandate

Postat

Am o problema destul de delicata...

Daca la nastere, i se fractureaza piciorul copilului nou nascut de catre persoanele care au mosit(avand si statut de medic ginecolog)ce posibilitati de a le da in judecata exista.Stiu ca se incadreaza in primul rand la vatamare corporala, dar avand in vedere ca s-a depasit termenul de depunere a plingerii prealabile(2 luni de la aflarea faptei da catre tutore)ce se mai poate face?

Mentionez faptul ca noul nascut nu si-a revenit si sunt sanse sa ramana cu anumite deficiente.

Se poate incadra la malpraxis? Daca da, care ar fi procedura, termene si temei legal?

S-au adus modificari la lege cu privire la termenul maxim de depunere a plingerilor prealabile in caz de vatamare corporala?

Multumesc!

Oana

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
buna, nu te pot ajuta cu legislatie, insa pot spune ca o colega de-a mea a patit o nenorocire la nastere cu copilasul si a depus plangere la colegiul medicilor din jud respectiv, care binenteles l-au declarat nevinovat! ea continua demersurile pe cale civila! putere si nu-i lasa sa scape nepedepsiti![flo]mama alexutei

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...