ione Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 In perioada cind eram insarcinata mancam multe acrituri printre care castravetii murati. Acum fetele mele gemene maninca multi castraveti murati. Are cumva legatura? Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003id="size3">id="blue"> icraciun
ivonica Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Ione,esti o scumpa,hai ca m-ai facut sa rad!Ca m-am gandit si eu la chestia asta...Oare,daca eu n-am mancat in timpul sarcinii mai nimic(nu-mi era foame,nu-mi era pofta)desi de felul meu sunt o pofticioasa,de-aia fata mea nu vrea sa pape mai nimic? ivonanita
Karina Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Mai fetele, ma asteptam sa gasesc retete interesante pt. castraveti murati, cind colo... [:-)))][:-)))][:-)))] Poate cineva scrie si vreo reteta... Karina [sofer] + Bogdanel [copil] Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Marianar Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 aici retete de castraveti si alte muraturi: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684 asta e sb. "de generale" [;)] Mariana & Vladutz
lorelei_19 Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Ionela, toate femeile insarcinate mananca acrituri, de altfel de multe ori e chiar primul semn al sarcinii. Paul are nevoie de noi: http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Cary Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Eu am mancat multe portocale,iar Rebecca nici nu vrea sa auda de ele,daca se poate bananan in fiecare zi,de ce nu!
Mickyyy Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Si eu care credeam ca's singura [:D]. Cand am fost gravida cu Malina am mancat tone de acrituri (castravetii murati erau pe primul plan). Iar acum fie-mea, care nu are nici macar 8 luni e innebunita dupa castraveti murati si varza acra. M-a vazut intr-o zi rozand de zor la niste castraveti (ca deh, sunt din nou [gravi]) si-a inceput sa intinda manutele dupa ei sa mi-i ia din mana. Prima oara n-am vrut sa i-l dau dar apoi am zis s-o las sa vedem ce face. Normal, l-a infascat bine si s-a repezit sa-l bage in guritza [alcool][alcool] (ea carea atunci cand am incercat sa-i dau lamani anti-sughit a stambat din nas si-a tusit in asa hal de ziceam c-o sa vomite tot ce mancase). Nu va zic cat era de acru si cu ce pofta sugea la el. Normal ca i l-am luat repede din mana (e prea mica pentru asemenea acrituri) dar s-a lasat cu asemenea plansete ca mi-a luat juma de ora s-o impac si s-o fac sa uite de castravete. Asa ca ione, eu zic ca are legatura!id="purple">id="Comic Sans MS"> Mickyyyid="red"> si [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [foto] Album Malina & Povestea nasterii id="left">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.