Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

castravetii murati , mama(insarcinata)-copil(dupa)

Postări Recomandate

Postat

In perioada cind eram insarcinata mancam multe acrituri printre care castravetii murati. Acum fetele mele gemene maninca multi castraveti murati. Are cumva legatura?

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003id="size3">id="blue">

icraciun

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Ione,esti o scumpa,hai ca m-ai facut sa rad!Ca m-am gandit si eu la chestia asta...Oare,daca eu n-am mancat in timpul sarcinii mai nimic(nu-mi era foame,nu-mi era pofta)desi de felul meu sunt o pofticioasa,de-aia fata mea nu vrea sa pape mai nimic?

ivonanita

Postat

[:D] Mai fetele, ma asteptam sa gasesc retete interesante pt. castraveti murati, cind colo...

[:-)))][:-)))][:-)))]

Poate cineva scrie si vreo reteta...

[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [copil]

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Postat

Si eu care credeam ca's singura [:D][:D].

Cand am fost gravida cu Malina am mancat tone de acrituri (castravetii murati erau pe primul plan). Iar acum fie-mea, care nu are nici macar 8 luni e innebunita dupa castraveti murati si varza acra. M-a vazut intr-o zi rozand de zor la niste castraveti (ca deh, sunt din nou [gravi][:D]) si-a inceput sa intinda manutele dupa ei sa mi-i ia din mana. Prima oara n-am vrut sa i-l dau dar apoi am zis s-o las sa vedem ce face. Normal, l-a infascat bine si s-a repezit sa-l bage in guritza [alcool][alcool] (ea carea atunci cand am incercat sa-i dau lamani anti-sughit a stambat din nas si-a tusit in asa hal de ziceam c-o sa vomite tot ce mancase). Nu va zic cat era de acru si cu ce pofta sugea la el. Normal ca i l-am luat repede din mana (e prea mica pentru asemenea acrituri) dar s-a lasat cu asemenea plansete ca mi-a luat juma de ora s-o impac si s-o fac sa uite de castravete.

Asa ca ione, eu zic ca are legatura!id="purple">id="Comic Sans MS">

Mickyyyid="red">[mamica] si [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004)

id="left">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...