Andrada Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 poftiti si fetele si...baiatu' ca am vazut ca nu-l lasa inima.. A
Rayuela Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 am vazut colectia Lagerfelt..de toooot [consti] Citeva rochite si lengerie,un palton,cam asta.Si urite bre!Si scumpe,pentru H&M[cusca] Pai o rochie sa coste 800 de coroane?Ha? Am plecat caine surd la vinatoare,si n-am impuscat nici un iepure![:(!] Elenaid="Lucida Console">id="blue">[hippi] si pisicutza Amelieid="Lucida Console">id="blue">[copil] poze Amelie
AlbaIulia Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Rayu, Am vazut pozele!!!! Vai ce frumusetzi de fete!![flo][flo] Sa traiti frumoaselor si elegantelor si finelor!!! Si scriind asa a venit sefu' pest mine...[bang] Va pupic AlbaIulia http://community.webshots.com/user/albaiulia101
doruletz Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Bonsoir... ce e cu linistea asta? uite cam cum ar trebui sa fim acuma de bucurie ca vine uichenduuu Rayuela, mi-am bagat si io nasu' un pic la colectia aia (pe situl H&M) daca tot ai pomenit de ea. Si eu frecventez H&M-ul dar intradevar colectia asta pare cam nashpa. Au mai pus si mutra lui Lagerfelt peste tot in poze ca nu-mi ajungea de cate ori il vad pe la TV p'aici! In ultima vreme mi-am luat multe chestii "Made in Romania" de la H&M, si pe la voi e la fel? Alba, Corsica e numita "Ile de la beauté".. si au dreptate, e superb. Au de toate, munti de 3000m, statiuni de ski si doar la câteva zeci de km de ele... plaja si albastrul mediteranei. Insula frumusetii.(Pacat ca e locuita) id="red">id="size1"> imaid="red">giniid="green">
Rayuela Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 Alba Iulia[flo] si eu am tras un oki la albumul tau,si pot spunr acelasi lucru:frumuselelor![olala]Mai ales dupa palariutza piticoatei m-am topit! Elenaid="Lucida Console">id="blue">[hippi] si pisicutza Amelieid="Lucida Console">id="blue">[copil] poze Amelie
Rayuela Postat Noiembrie 12, 2004 Raport Postat Noiembrie 12, 2004 doruletz,curat de [consti] colectia,si cit tam tam au facut..ma doare capu'[mariaj] Elenaid="Lucida Console">id="blue">[hippi] si pisicutza Amelieid="Lucida Console">id="blue">[copil] poze Amelie
Rayuela Postat Noiembrie 13, 2004 Raport Postat Noiembrie 13, 2004 nordicii le trag fie la masea[alcool] fie la aghioase[nani] la ora asta...hmmm,curat murdar! O sa ma duc si io ,poate visez ceva mai acatarii[hot] Elenaid="Lucida Console">id="blue">[hippi] si pisicutza Amelieid="Lucida Console">id="blue">[copil] poze Amelie
Rayuela Postat Noiembrie 13, 2004 Raport Postat Noiembrie 13, 2004 gata acum chiar ma duc[alcool] Elena [hippi] si pisicutza Amelieid="blue">id="Century Gothic">[copil]
Claudelu Postat Noiembrie 13, 2004 Raport Postat Noiembrie 13, 2004 Vise placute!!!id="navy">id="Comic Sans MS"> Claudiaid="red"> si Raulid="blue">[copil] id="size3">id="Comic Sans MS">
lilanda Postat Noiembrie 13, 2004 Raport Postat Noiembrie 13, 2004 Saluti Mare leneveala-n weekend pe aici!!! :-)) Adeluci am gasit sild la supermarket, dar am vaga senzatie ca e fabricat aici la danezi...io mi-am luat unul cu ierburi prin el (cred ca are si marar), iar Niels unul cu ccc curry..inca n-am incercat...miine. Si am vazut ca este si grög din ala (sau cum se numeste bautura aia hot?? [alcool]) narancea drum bun la Ukraina si petrecere frumoasa....aici grija la cadine Beeey...doar am fost ieri in Aabenraa insa am uitat sa intru la H&M, da' vaz ca n-am pierdut nimic!!! pozulici
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.