Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

iritatie sau eritem la plicile de la gatului

Postări Recomandate

Postat

Buna,va rog din suflet sa-mi dat si mie un raspuns.

Sunt disperata, nu stiu cu ce sa-i vindec si sa-i alin durerule micutei mele si 7 saptamani.

Micuta mea este putin grasuta si are si gatul scurt, prin urmare are plicile adanci si nu stiu cum dar s-a oparit la ele.De jur imprejurul gatului este rosie si la cea mai mica miscare fetita mea incepe sa planga.

Am folosit ulei Jhonson, neopreol, pivalat de flumetazon, emulsie de ceai alb si de spalat o spal prin tamponari usoare cu ceai de musetel.

MULTUMESC!

Onitoiu

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

o sa rog moderatorii sa mute subiectul la sectiunea cu parinti.

pana una alta o sa iti dau eu raspuns pt. ca si eu am patit acelasi lucru cand bb era foarte mic, tot asa de cateva saptamani.

sa incerci sa pastrezi zona cat mai uscata, sa nu ramana pic de umezeala, eventual daca bea din biberon sa ii pui babetica, nu o mai da cu nimic, doar foarte, foarte putin bepanthen, repet strat foarte subtire! Rana i-a trecut foarte greu pt ca e greu sa il stergi pe bb la gat, ii intorci capul usor intr-o parte si stergi usor. secretul e ca zona sa fie cat mai uscata!

tot de la umezeala se opareste si la plicile de la picioare!

Oana si bb Erik

http://community.webshots.com/user/oana_noemi

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Postat

Eu m det copilul cu DERMOCARE(antiseptic local & prevenirea iritatiilor) si cu Bepanthen sau Nidoflor. Sa fie uscata si o ungi, sa nu dai cu ulei de bebe.

[mamica]paula2003[loveyou] & alexandra [9cer]

Postat

onilari,

daca nu-i trece cu bepanthen, incearca sa o dai cu Fucidin si Flucinolon. dimineata cu unul si seara cu celelalt, indiferent in ce ordine! au fost singurele unguente dupa care i-a trecut puiului meu si am incercat o gramada...

pupici si sa auzim de bine!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)

daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Postat

Si eu am fost tot in jurul virstei de 2-3 luni cu Vivien la medic din aceasta cauza(era si vara), si tot plinuta este. Ne-a dat Mykundex si pediatra mi-a explicat ca la multi bbei mai grasuti se intimpla asta, zonele respective nu pot fi aerisite din cauza cutelor. Si acum folosesc unguentul uneori.

toate cele bune

narcisa

Postat

Asa am patit si noi, nu numai la gat cat si la subsori. Nu stiu daca era o chestie legata de greutate, ptr ca Alex a fost mereu un copil slabut (exceptand la nastere). Am spalat-o cu apa cu amidon alimentar si limpezita cu ceai de pelin, musetel si galbenele. Am sters-o foarte bine prin tamponare si i-am dat cu baneocin de 3 ori pe zi.

Rox id="green">si Alexandra Maria id="red">[copil] (10.02.2004)

Postat

Noi am suferit saptamini in sir de aceeasi problema, era carne vie in unele locuri.

Tratamentul care in cazul ei a dat rezultate a fost ceaiul de musetel, curatat cu el cu un tampon imbibat apoi ulei din floarea soarelui fiert la bai marin 15 minute si pastrat la frigider sau refiert.

Pentru noi in orice caz de opareala a fost sfint.

Numai bine galustei mici![pup]

Postat

Asa am patit si eu cu a mea si doctorita a crezut initial ca e "opareala" si am dat-o cu bepanthen si nimic.Acum folosesc Locoid ,i-a trecut cat de cat ,dar daca opresc tratamentul iar se inroseste pielea.Cred ca e o ciuprca,ceva,ca incepe sa se extinda si pe spate,desi o spal zilnic si ii fierb hainutele.

Irina si bb Iinca(26apr04)

"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...