Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Va stopit vreodata bebe cu pipi?

DianaR

Postări Recomandate

Postat

Am tot auzit de asemenea situatii haioase sau am vazut in filme, dar mie nu mi s-a intamplat niciodata. Bebe meu are 6 luni si de fiecare data cand a facut pipi fara pampers pipi mergea cuminte in jos sub el. O singura data la baita, a facut pipi si am vazut o mica arteziana dar fara sa ne atinga pe mine sau sotul meu (nici nu a depasit inaltimea caditei). Ei voi ce aveti de povestit? Sunt curioasa!

Diana si Vladut (16.05.2004)

http://community.webshots.com/user/dianar130

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Si pe mine ma mai stropea bebe cand ii schimbam scutecul.

Odata cand era bolnavior si a venit asistenta sa se uite la el, cand i-a desfacut scutecul chiar atunci i-a venit sa faca pipi, de a stropit-o pe asistenta. Dar ea nu s-a suparat, chiar s-a amuzat.

gabriela si aditzu

Postat

E, fetelor, io cand eram mica am facut una de-asta, cand m-a consultat doctorita. Si ce au mai ras, ca eram si fetita [:-)))].

Si al mau baietel a facut de vreo cateva ori figura cu arteziana.

Postat
...in primele luni ni s-a intamplat de vreo 2 ori sa fim improscatzi cu...kk in timpul skimbarii scutecului ( intamplari nocturne )...hai ca m-a cuprins nostalgia acum...[:D]
Postat

[:D][:D][:D][:D][:D]

La noi s-a intamplat de vreo trei ori, dar stii cum, fantana arteziana[bis].

Si kk a reusit sa ne faca in maini[:p].

Dar cea mai haioasa faza a fost cand a facut pipi chiar pe el, adica pe fata (era asezat pe spate) si s-a speriat asa de tare de ploaia care nu se mai oprea[:D].

Adrianaid="red"> - mamica lui [copil]Raresid="green"> (13.02.2004)

[foto] Album Rares 1

[foto] Album Rares 2

[colegi] Bebelusi ian.-febr. 2004id="size2">

Postat

Kaka am primit exact in prima noapte petrecuta acasa[:D], iar pisu am si pierdut numarul[:D]...dar cea mai haioasa faza a fost atunci cand l-am primit direct in gura, noroc ca am fost rapida si am inchis gura, ca altfel faceam gargara [:-)))][:-)))][:-)))]

ATENTIE: Este necasar ca pisu sa fie cu jet, asta ca sa nu faca reflux vezico uterenal!!!id="red">id="navy">id="Comic Sans MS">

Claudiaid="red">[mamica] si Raulid="blue">[copil] id="size3">id="Comic Sans MS">

Postat

Hahhahahahah[:D]

Adriana mi-ai adus aminte ca si noi am asistat la 2 faze similare : pishilika stropit fetzishoara "emitentului" !...[:D][:D][:D] Si reactzia lui Vladutz : uimire amestecata cu niscaiva panica !...[:D]

Monique

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...