DianaR Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 Am tot auzit de asemenea situatii haioase sau am vazut in filme, dar mie nu mi s-a intamplat niciodata. Bebe meu are 6 luni si de fiecare data cand a facut pipi fara pampers pipi mergea cuminte in jos sub el. O singura data la baita, a facut pipi si am vazut o mica arteziana dar fara sa ne atinga pe mine sau sotul meu (nici nu a depasit inaltimea caditei). Ei voi ce aveti de povestit? Sunt curioasa! Diana si Vladut (16.05.2004) http://community.webshots.com/user/dianar130
craluca Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 cand era baietelul meu mic, avea doar cateva luni, aveam parte de cel putin un dusulet cald pe zi .... fix pe fata. ar nu ma plang, de-aia am tenul asa frumos. Serios, cica face bine atunci cand bebe este hranit doar cu lapte. Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana http://community.webshots.com/user/craluca100
gabrielat Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 Si pe mine ma mai stropea bebe cand ii schimbam scutecul. Odata cand era bolnavior si a venit asistenta sa se uite la el, cand i-a desfacut scutecul chiar atunci i-a venit sa faca pipi, de a stropit-o pe asistenta. Dar ea nu s-a suparat, chiar s-a amuzat. gabriela si aditzu
Caprioara Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 E, fetelor, io cand eram mica am facut una de-asta, cand m-a consultat doctorita. Si ce au mai ras, ca eram si fetita [:-)))]. Si al mau baietel a facut de vreo cateva ori figura cu arteziana.
Monique Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 heheheh ! de nu's cate ori !!!...Si nu doar cu pishilika...
Monique Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 ...in primele luni ni s-a intamplat de vreo 2 ori sa fim improscatzi cu...kk in timpul skimbarii scutecului ( intamplari nocturne )...hai ca m-a cuprins nostalgia acum...
ad_risnov Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 [:D][:D] La noi s-a intamplat de vreo trei ori, dar stii cum, fantana arteziana[bis]. Si kk a reusit sa ne faca in maini[:p]. Dar cea mai haioasa faza a fost cand a facut pipi chiar pe el, adica pe fata (era asezat pe spate) si s-a speriat asa de tare de ploaia care nu se mai oprea[:D]. Adrianaid="red"> - mamica lui [copil]Raresid="green"> (13.02.2004) [foto] Album Rares 1 [foto] Album Rares 2 [colegi] Bebelusi ian.-febr. 2004id="size2">
Claudelu Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 Kaka am primit exact in prima noapte petrecuta acasa[:D], iar pisu am si pierdut numarul[:D]...dar cea mai haioasa faza a fost atunci cand l-am primit direct in gura, noroc ca am fost rapida si am inchis gura, ca altfel faceam gargara [:-)))][:-)))][:-)))] ATENTIE: Este necasar ca pisu sa fie cu jet, asta ca sa nu faca reflux vezico uterenal!!!id="red">id="navy">id="Comic Sans MS"> Claudiaid="red"> si Raulid="blue">[copil] id="size3">id="Comic Sans MS">
Monique Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 Hahhahahahah[:D] Adriana mi-ai adus aminte ca si noi am asistat la 2 faze similare : pishilika stropit fetzishoara "emitentului" !...[:D] Si reactzia lui Vladutz : uimire amestecata cu niscaiva panica !... Monique
saphir Postat Noiembrie 18, 2004 Raport Postat Noiembrie 18, 2004 ...de multe ori am avut parte de "dusuri" caldute[:D] Saphirid="red"> [gravi] si [copil] Amos Danielid="blue"> (26.02.04) [foto] Bebelusi de ianuarie - februarie 2004 ...si pozele noastre
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.