Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

biserica din Mosuni

speranta

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Initial creeata de speranta

A fost cineva la biserica din Mosuni la 10 km de Tg. Mures, am auzit ca orice problema ai avea daca mergi acolo se rezolva.

id="quote">id="quote">Si cine ti-o rezolva? Preotul-cantaret de muzica populara Cristian Pomohaci?Glumesti. Nu spun mai multe ca sa nu primesc avertisment.[:D]Criss si Alex
Postat

Nici nu stiam ca e cantaret de muzica populara , nu stiu absolut nimic. De aia am si intrebat aici, pentru fetele care sunt din zona sau care au fost.

La serv. am auzit discutandu-se despre asa ceva.

[dual]

Postat
quote:Originally posted by speranta

Nici nu stiam ca e cantaret de muzica populara , nu stiu absolut nimic. De aia am si intrebat aici, pentru fetele care sunt din zona sau care au fost. La serv. am auzit discutandu-se despre asa ceva.[dual]

id="quote">id="quote">
Postat

Eu cred ca la orice biserica te poti ruga lui Dumnezeu la nevoie, in fond El ne ajuta in rezolvarea problemelor, dupa voia Sa si credinta noastra. Este adevarat ca "mult poate rugaciunea dreptului...". De aceea este bine sa ne sfatuim cu marii duhovnici care mai sunt in viata, si sa-i rugam sa se roage pentru cele de folos ale noastre...

Mari

Postat

Speranta,unchiul si matusa mea au fost,si stiu ca au rezolvat o problema.Acum merge si tatal meu.Stiu ca e un om deosebit,care stie multe.Eu zic ca merita sa te duci.Stiu ca merge multa lume la el.

Criss de ce vorbesti asa,daca nu stii despre ce e vorba????

bebelina

poze

Ramonel[gravi]33+ [fetita]Beatrice Alessiaid="red">

AMR 7 saptamaniid="red">

Postat
quote:Originally posted by RAMONELLA

Speranta,unchiul si matusa mea au fost,si stiu ca au rezolvat o problema.Acum merge si tatal meu.Stiu ca e un om deosebit,care stie multe.Eu zic ca merita sa te duci.Stiu ca merge multa lume la el.Criss de ce vorbesti asa,daca nu stii despre ce e vorba???? bebelinapozeRamonel[gravi]33+ [fetita]Beatrice Alessiaid="red">AMR 7 saptamaniid="red">

id="quote">id="quote">Fiecare e liber sa creada ce vrea si in cine vrea.Criss si Alex
Postat

A fost cineva la biserica din Mosuni la 10 km de Tg. Mures, am auzit ca orice problema ai avea daca mergi acolo se rezolva.

id="quote">id="quote"> Orice problema pe care o ai o poate rezolva singurul Dumnezeu. Roaga-te personal cu credinta.Numai tu cu Dumnezeu. De ce am avea nevoie sa se roage altcineva pentru noi? Eventual ne putem ruga unii pentru altii la Dumnezeu. Numai bine.....[asia]POZE
Postat
quote:Originally posted by BOCANILA

id="quote">id="quote"> Orice problema pe care o ai o poate rezolva singurul Dumnezeu. Roaga-te personal cu credinta.Numai tu cu Dumnezeu. De ce am avea nevoie sa se roage altcineva pentru noi? Eventual ne putem ruga unii pentru altii la Dumnezeu. Numai bine.....[asia]POZE
id="quote">id="quote">Denizelule,ce vorbeam ...[:D]Bocanila draga,in caz ca nu te-ai prins inca,Speranta e ortodoxa si a pus o intrebare ortodocsilor,despre un preot si o biserica ortodoxa.Postul tau este off-topic. Pentru raspandirea invataturii neoprotestante ar fi bine sa deschizi un topic separat.[hot] Irina, mami de [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04) si de[copil]bb Teodora(26 august 2007) id="Comic Sans MS">id="red">am blog [:D]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...