profesoressa Postat Septembrie 12, 2007 Raport Postat Septembrie 12, 2007 Sunt graviduta (pentru prima data) si am sute de intrebari :) Asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine si sa ma ajutati. Tocmai am intrat in a 4a luna de sarcina si simt nevoia sa fac miscare. Intotdeauna am fost foarte activa si am facut mult sport, dar de un an si ceva m-am lenevit rau de tot. Acum as vrea sa revin la un program sanatos, in special pentru bebe, dar si pentru mine - psihic ma ajuta foarte mult sa fac sport. Spre surprinderea mea, nu am gasit nimic convingator pe net. Am vazut vreo 3-4 siteuri, dar parca miroseau mai degraba a luat banii gravidelor degeaba decat a treaba serioasa. Sper sa ma insel. Este vreo graviduta sau vreo mamica din Bucuresti care imi poate da un sfat? Unde sa fac gimnastica/masaj/inot? Eu stau in zona Calea Mosilor - cu cat ar fi mai aproape, cu atat mai bine. Multumesc mult.
anacami Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 Sarcina usoara, sa fiti sanatosi! http://www.activecenter.ro/gimaqua.php http://www.activecenter.ro/ __ este un centru si pe Mihai Eminescu- Dacia, dar am uitat numele... Camelia, Sebastian id="blue"> si Stefania id="red">[fetita]
Kya Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 Buna, eu o sa ma duc la inot la bazinul Lia Manoliu. Mai astept putin sa termin luna a 3-a, si apoi intentionez sa ma duc. Nu e chiar aqua gym speciala pentru gravide, doar inot clasic. Si eu tot pe Mosilor stau. E adevarat ca nu e chiar vis-a-vis Lia Manoliu, dar nici in celalalt capat de oras... Daca vrei, putem sa mergem impreuna, ne mai impulsionam una pe cealalta. A inceput o mare dragoste Kyaid="red"> --------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here!id="blue">
profesoressa Postat Septembrie 14, 2007 Autor Raport Postat Septembrie 14, 2007 Multumesc mult anacami pentru urare si informatii. Pare ceea ce cautam. Nu am vazut si preturile pe site, sper sa nu fie exagerate. Kya, iti multumesc si tie si iti doresc sarcina usoara. Mi-ar placea sa merg pe Lia Manoliu. Singura mea grija este curatenia din bazin - nu pentru mine, eu am inotat de cand ma stiu la Floreasca si Dinamo, dar pentru bebe. Tie cum ti se pare? E acceptabil si pentru o gravida? Pana la urma, asta pare sa fie marea problema pentru gravidele care vor sa inoate: cum sa alegi intre un program special pentru gravide, dar care (din cate am vazut eu pana acum) te costa mult, si un bazin oarecare unde nu platesti foarte mult dar de unde risti sa iei vreo "minune" din apa? Hm. Daca ma mai gandesc mult, voi ramane cu dilema si cu un corp ca o piftie :)
profesoressa Postat Septembrie 14, 2007 Autor Raport Postat Septembrie 14, 2007 A fost cineva aici: http://www.gimnastica-gravide.ro/ ?
Kya Postat Septembrie 14, 2007 Raport Postat Septembrie 14, 2007 Profesoressa foarte util link-ul. Multumim! Eu o sa-l tin minte, si poate chiar miine le fac o vizita sa vad ce si cum. E si aproape de mine, imi convin si orele - exact dupa ce plec de la servici. Super! Sa vezi ce o sa se mai bucure bebe cand o sa incepem gimnastica!!! A inceput o mare dragoste Kyaid="red"> --------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here!id="blue">
profesoressa Postat Septembrie 17, 2007 Autor Raport Postat Septembrie 17, 2007 Am fost la bazin la Lia Manoliu sa vad ce e pe acolo. 12 sedinte=150ron si trebuie sa mergi in anumite zile, de la 20,30 la 21,30. Pana aici nici o problema. Dar mi-au zis ca este inca afara!!! Si ca in piscina acoperita se va inota abia dupa 15 octombrie. Mi se pare o aiureala, o fi fost beat cel cu care am vorbit... nu stiu :)
Kya Postat Septembrie 18, 2007 Raport Postat Septembrie 18, 2007 Ba sa stii ca s-ar putea sa mai fie inca afara. Aia sunt cam dusi cu capul! Apropos, am trecut pe la Club Aro - este de fapt clubul Asirom-ului (au si hotel si restaurant). De pe Carol I, faci dreapta pe langa Asirom, si pe dreapta, pe un colt este clubul Aro. Arata foarte bine inautru, doar ca eu nu am dat de nimeni care sa-mi dea relatii, pentru ca era o nunta la restaurant, si la receptie nimeni, la bar nimeni... Acum trebuie doar sa ma hotarasc intre bazin si gimnastica. Cred ca le voi alterna o luna una, o luna alta. Profesoressa, daca vrei sa ne unim fortele... A inceput o mare dragoste Kyaid="red"> --------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here!id="blue">
creata2008 Postat Septembrie 19, 2007 Raport Postat Septembrie 19, 2007 Din pacate, preturile sunt exagerate. Sau, ma rog, pentru noi. Eu si cu o fosta colega de liceu am vrut sa ne ducem. Ii stiam pe cei de la active center de vreo 3 ani, de pe vremea cand erau la Crowne Plaza. Acum am sunat, ieri, si mi s-a spus asa. Piscina e fosta piscina din cadrul fostului hotel Bucuresti, nu stiu cum se cheama acum, reamenajata si modernizata. In cadrul Welness Club, cei care au si la Marriott si in Plaza Mall. Obligatoriu abonament de 10 sedinte, numai cu aprobarea medicului ginecolog, numai dupa 15 saptamani de sarcina. Abonamentul costa 9 milioane 500 mii pe cele 10 sedinte, doar o ora pe saptamana, sambata, de la 9 la 10. Si ai acces si la jacuzzi si la sauna. Ce tampenie! Iti zice ca ai acces, dar ei stiu ca nu ai voie... Ma rog... Si ca sa va linistesc... Piscina este comuna. Aceeasi problema cu curatenia o am si eu. Si cu bolile pe care as putea sa le iau. Eu am crezut ca astia au o piscina speciala, unde intra numai gravide si mame cu bebelusi. NU! Eu m-am reorientat catre exercitii "pe uscat", acasa.Succes!Creata 1 cu Creata 2 in 21+ (22+ dupa UM)quote:Originally posted by profesoressaMultumesc mult anacami pentru urare si informatii. Pare ceea ce cautam. Nu am vazut si preturile pe site, sper sa nu fie exagerate.id="quote">id="quote">
profesoressa Postat Septembrie 19, 2007 Autor Raport Postat Septembrie 19, 2007 Multumim creata2008 pentru informatie. Intr-adevar, pretul si conditiile sunt complet absurde. Cred ca nici un om zdravan la minte si care isi munceste banii (indiferent cat de multi ar fi) nu ii poate arunca in felul acesta. Nu prea stiu care mai este situatia prin alte orase, dar in Bucuresti raportul calitate/pret este aberant... Kya, in octombrie voi merge sigur la bazin, poate mergem impreuna. Pana atunci, sper sa ma mobilizez si sa fac gimnastica singurica... Mi-am comandat o carte, "Gimnastica pentru gravide". Inca nu am primit-o. Am asa de putin timp liber ca probabil nici nu voi avea cand sa o citesc, dar ma mai mint singura o saptamana :)
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.