ana_maria222 Postat Iulie 28, 2006 Raport Postat Iulie 28, 2006 Ce gandeste el Atunci cand totul e perfect • As vrea sa pot pana maine • Doamne, femeia asta e minunata. • E salbatica si sexy. De ce n-am gasit-o mai devreme? • Daca e la fel de fiecare data, o iau de nevasta. • O iubesc! • Ce sani minunati are! • Se pare ca-i cam place cu mine. • E super, e cea mai tare. Atunci cand e asa si-asa • Poate ca nu e destul de mare pentru ea. • Oare cum s-o conving de-o felatie? • Mai bine faceam un dus inainte. • Sper sa fiu mai bun decat fostul ei iubit. • Am obosit. • De ce nu zice nimic? Atunci cand nu merge • De ce sta ca o scandura? • Ce tot chicoteste atat? • Sper ca nu plesneste prezervativul. • Ce caut eu aici? • Vreau acasa. • De ce trebuie sa ma straduiesc numai eu? • Rapidul joaca azi sau maine? Ce gandeste ea Atunci cand totul e perfect • Mama, ce tip! • Asa ceva nu mi s-a mai intamplat. • Pe asta trebuie sa-l pastrez pentru todeauna. • Mai vreau, mai vreau! • Doamne, ce sexy e! • Il simt foarte aproape. • Ce bine se pricepe sa ma excite. Atunci cand e asa si-asa • Maine vorbesc cu seful de treaba aia. • Oare mi-am luat azi pastila? • Mai tare. • Cred ca arat ca naiba! • Colegul cel nou pare dragut. • Nu cred ca mai reusesc sa mai vad vreun orgasm azi. • Mai la dreapta! • Macar mai consum niste calorii... Cand nu merge: • De ce l-oi fi luat cu mine acasa? • Mai are mult? • Sper ca termina repede. • Si mi-am zis ca mai rau de cum mi-a mers toata ziua n-are cum sa fie... Na! • Habar nu are sa sarute. • Ma enerveaza. • Mimez un orgasm si incheiem povestea Pozeeee Mancarica
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.