Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum e drumul pana la mare?

Postări Recomandate

Postat
luni noapte plecam la mare cu baietelul de an si jumatate,care nu are stare si cred ca drumul o sa fie un chin...am niste prieteni care s au intors recent de la mare si care mi au spus ca de la bucuresti pana la mare au facut 5 ore...ca se lucreaza pe ambele tronsoane si ca se sta ore intregi pana reusesti sa treci de portiunile acelea...imi confirmati sau nu cele aflate?
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Noi ne-am intors de la mare acum doua saptamani si am ajuns f. repede, chiar daca se lucreaza in unele parti nu am asteptat prea mult. Daca plecati noaptea, nu poti sa il iei pe cel mic deja adormit? Sa doarma macar o parte din drum? Si noaptea nici nu e traficul prea mare...

Succes :)

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

id="size3">id="Courier New">id="purple">
Postat

Io am auzit azi la radio ca azinoapte au dat drumul la o bucata de 18 km de autostrada, la Fetesti, si ca in weekend se intrerup lucrarile. Poate cei care vin azi de la mare sa te lamureasca din experienta proprie, nu din stiri, asa ca mine.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1">

Postat

Noi tocmai am fost la mare de marti pina joi ( 27.07 ). Am facut intra-adevar 4.30-5 ore, dar noi asa facem de obicei: din usa casei pina in Vama veche. Asta pt ca pe autostrada nu mergem mai mult de 120, iar in rest cam 100.

Autostrada Soarelui e ok ( cei cam 100 km ) iar apoi incep cam 50 km tot de autostrada, pe care se circula pe un singur tronson, iar apoi e drumul vechi cu o banda.

Sint doar 2 portiuni unde soseaua e inchisa si se circula pe o singura banda, cam pe la cernavoda ( parca ). Dar nu se sta cu orele, ci numai vreo 10 min. Si trec cind unii, cind altii. Dar noi am prins miljlocul sapt si de aceea a fost ok. Ceea ce o sa prindeti si voi.

Dar am o singura sugestie: nu plecati noaptea la drum. Daca se poate.... E mult mai obositor si obstacolele pot fi mai greu evitate.. Indiferent de masina. Sint toti timpitii cu carute nesemnalizate pe drum, sau cite un cal in mijlocul dumului. Daca puteti pleca cu noaptea in cap... e perfect.. dar cine poate sa se scoale la 4 dim.

Postat

Da, asa au anuntat acum la stiri ca au mai terminat o portiune de 18 km unde se circula pe 2 tronsoane , cu viteza normala .

O zi excelenta tuturor !

Lala.

Postat

Noi sambata am plekat la Bucuresti iar aseara ne-am intors .

Autstrada este pana la iesire din Cernavoda , asa cum au anuntat ,au dat drumul la inca o portiune .Drumul era destul de aglomerat dar din sens invers ,adica se intorceau de la mare spre Bucuresti.

Din fericire ,era libera autostrada si am facut 1 ora si50 minute pana in Cta.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...