alessia105 Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 M-ar interesa cele pentru copiii ,jucarii ,rechizite ..etc ... Va multumesc anticipat ! ---------------------------------------------------- Alessia[vampa],Dezbracatu'[nl] si Spiderman [avion] Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu O parte din mine
miki68 Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 www.laredoute.com cristina d. Motaneii mei
espiritu Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 eu sunt fan inrait ebay.inainte sa ii cumpar fetitei mele ceva dau mai intai o raita pe ebay si in 90% din cazuri cumpar de acolo. espiritu
CristinaT Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 espiritu, poti sa ma luminezi si pe mine, te rog cum faci sa comanzi de acolo? Multumesc. 7 ani si ...
leea_cv Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 ESPIRITU si chiar iti trimit americanii produsele?Io am intrat acu prima oara,la sugestia ta, si chiar vreau sa iau un patut.Astept raspunsul lor.Is foaaarte nerabdatoare. Leea si Tudor David (19.12.2005) iubire…in imagini ............................................................................ Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor. Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
claujro Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 quote:Originally posted by leea_cvESPIRITU si chiar iti trimit americanii produsele?Io am intrat acu prima oara,la sugestia ta, si chiar vreau sa iau un patut.Astept raspunsul lor.Is foaaarte nerabdatoare.Leea si Tudor David (19.12.2005)iubire…in imagini ............................................................................Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...id="quote">id="quote">ai ebay Anglia, Germania, Franta, Spania si restul tarilor europene. Poti cumpara din SUA sau din Europa. De unde preferi!Eforie-august
espiritu Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 deci dragele mele pt a cumpara de pe ebay aveti nevoie de un card de credit/debit cu acoperire internationala si un cont pentru plati la paypal http://www.paypal.com .fara contul de paypal nu puteti cumpara de pe ebay fiindca 99% dintre selleri prefera paypal ca modalitate de plata. paypal este un intermediar intre cumparator si vanzator asigurand securitatea tranzactiei. in caz ca va hotarati sa cumparati de pe ebay folositi in special ebay-urile din europa deoarece ebay usa pare mai ieftin dar shippingul este de obicei mare. haideti sa va dau un exemplu ce i-am cumparat fetitei mele recent http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=290154426553&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=019#ebayphotohosting cizmele le-am castigat la pretul de 8.49 pounds la care s-a adaugat shippingul.total 15.87 pounds(lire).asta in roni ar veni cam 75.mai mult decat rezonabil. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=250162352834&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=015#ebayphotohosting aceasta geaca a iesit la fix 9.99 pounds cu tot cu shipping.in ron aproximativ 50 ron. eu nu folosesc ebay-ul german,italian etc deoarece nu pricep limba si nu inteleg descrierile. in caz ca mai aveti nelamuriri nu ezitati sa ma contactati.va ajut cu placere. espiritu
hristina Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 Te rog sa-mi spui si mie cum procedezi exact cu alegerea,cumpararea,etc! Detalii tehnice,procedurale,te rog! Kasi si Victoria
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.