Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidutze si mamici de CLUJ-14

Postări Recomandate

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Eu mai mult n-am dormit de 2 zile: ieri noapte s-a trezit Ana pe la 12 fara ceva, facuse kk, n-a dormit pana spre 4, a si inceput sa tuseasca, eu n-am mai reusit sa adorm. Noaptea asta am dormit vreo 3 ore adunate, la 4 si ceva a tusit fata mea si s-a innecat cu muci, plangea, mi-era frica sa nu se sufoce, febra mare nu are, dar oricum sunt stresata. Nu-i pot da acum nimic pe gurita, ca vreua la 8 sa mergem sa-i ia un exudat faringian. Asta la recomandarea medicului de lab. de la Stanca, ca eu am marea "bucurie" sa-mi fie iesit la secretie Streptococ betahemolitic de tip A... adica de aseara am inceput cu antibiotic si ovule intravag. - cu care nici nu ma simt bine, au fost si fte scumpe si mai trebe luate si 7 zile.

Asa ca sunt intr-un hal de fericire de nu mai pot. Ieri am plans de oboseala.

Acuma nu ma dau cu tampla de pamant de nefericire, dar s-au cam strans multe iar oboseala si insomniile din ultimele luni isi spun cuvantul fix cand mi-e mai greu.

Revin cu vesti mai bune, sper, mai incolo.

O zi buna tuturor si pupici cu drag [pup].

Ripley [gravi] 35+ [fetita] Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Postat

Ripley - va tin pumnii pentru vizita la dr. Cu oboseala...no comment. La pitic ii ies dintii si am avut niste nopti de groaza si noi, asa ca am plans si eu 2 nopti de oboseala. Atata somn am in mine, ca nu stiu cum o sa reusesc sa recuperez...si nici daca voi recupera vreodata. Dar ma rog sa-i iasa toti dintisorii pana pe cand nasc, macar cu asta sa nu am treaba cand voi avea 2 bebei.

Mami [gravi] 9+ si Vladic (17.10.2006)

Poze

Paginuta mea

aproape major

barza

Postat

Ripley, Cristina, imi pare rau pentru noptile voastre nedormite! uffff! ce ne asteapta![alcool]

nu stiti la ce ora pleaca autobuzul de cora din mihai viteazu ca acum sunt dependenta de autobuze ca sotul mi-e plecat in delegatie iar eu cu masina mai putin in perioada asta....

[gravi]OanaAlina[copil]

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Postat

buna dimineata fetelor!

ce matinale sunteti

cristina, ripley-ce nasol pt voi, dar lasati, veti recupera. poate in weekend puteti dormi si voi un picut mai mult.

va pupic si spor la toate,

Meli+[copil]Timea-Larisa

Postat

RIPLEY si CRISTINA imi pare rau de noptile nedormite.Cred ca e si vremea asta tampita si astenia de toamna...

bebelina

poze

Ramonel[gravi]32+ [fetita]Beatrice Alessiaid="red">

AMR 8 saptamaniid="red">

Postat

Buna dimineata fetelor :)

Alex, multumesc de aprecierile pentru poze, si eu sper sa raminem tot asa zimbitori si fericiti, inca suntem, dupa un an si jumatate de la casatorie :)

------------------------

Flory [gravi] 31+ [baietel] Joshua Raphael

AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Postat

Neata, fetelor:)

Fetelor mamaici de servicu de noapte imi pare rau pentru voi...cred ca sunteti ruprte. noi inca suntem safe numai u un bb in burtica, oana...ce zici tu draguto, uff, ce ne asteapta;)

pufu, sunteti f draguti si serios se vede ca sunteti fericiti -indragostiti:)!!![il][il]

off topic pt mamicile versate o intrebare din seria intrebarilor de lamurire...[help]...ati luat pt bebelusi bluzite din alea gen pieptaras care sunt numai pt partea de sus a corpului, nu stiu exact cum se numesc....adica am inteles ca ar trebui si de alea pe langa bodyuri, asa o fi? [copil][copil]

http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls

[gravi]32 +[fetita]Carina

http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...