Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)

Recommended Posts

• Răspunsuri 263
  • Creat
  • Ultimul răspuns

S-a dat startul la nasteri!
id="size5">
[bis][bis][bis][bis][bis]
Avem deja 43 [mamica] cu 21 [baietel] si 23[fetita]
id="size5">

IULIEid="green">

la

7 iulie -[bibe] Ryuji id="blue"> ,27sapt+3z, 1004gr,35cm,Apgar x si [bibe] Naokiid="blue">, 27sapt, 954gr, 34cm, Apgar x - Ayumiid="maroon">

26 iulie-[bibe] Maia-Iuliaid="red">, 31 sapt,ora XX, 1.500 gr, XX cm, Apgar X, XX- Sheherezadaid="maroon">

AUGUSTid="green">

09 august-[bibe]Andreiid="blue">, 36 sapt,ora 20.30, 2500 gr, 47 cm, Apgar 9, cezariana - Teodoranid="maroon">

16 august-[bibe]Mario - Alexandruid="blue">, 38 sapt,ora 11.17, 3.480 gr, 53 cm, Apgar 9/10, cezariana- betty78id="maroon">

16 august-[bibe] Iarina Andreeaid="red">, 37 sapt,ora 12.35, 3.000 gr, 51 cm, Apgar 9, cezariana- mrl_dumitriuid="maroon">

21 august-[bibe] Miruna Ioanaid="red">, 38 sapt,ora XX, 4.300 gr, XX cm, Apgar X, XX- Lia_Bid="maroon">

22 august-[bibe] Olivia Ioanaid="red">, 38 sapt,ora 10.05, 3.600 gr, 49 cm, Apgar 9, cezariana- Alinkavid="maroon">

22 august-[bibe] Cristian Nicolaeid="blue">, 38 sapt,ora 18.33, 3.560 gr, 54 cm, Apgar X, cezariana- Afibebeid="maroon">

24 august-[bibe] Yannisa Milena id="red">, 36 sapt,ora 19.11, 2.870 gr, 47 cm, Apgar 10, natural -Marunzikaid="maroon">

25 august-[bibe] Maria-Teodora id="red">, 39 sapt,ora 11.51, 2.880 gr, 48 cm, Apgar 10, cezariana -Luyid="maroon">

25 august-[bibe] Stefanid="blue">, 39 sapt,ora 15.42, 4.220 gr, 54 cm, Apgar 10, cezariana- Sim_Stoianid="maroon">

26 august-[bibe] Teodora id="red">, 39 sapt,ora 5.25, 2.800 gr, 50 cm, Apgar X, natural -Irina.cid="maroon">

26 august-[bibe] Andra Mariaid="red">, 39 sapt,ora 7.24, 3.350, 48 cm, Apgar 9, cezariana -alina.clauid="maroon">

26 august-[bibe]Vera Helenaid="red">, 38 sapt, ora 17.20, 2.610 gr, 48 cm, Apgar 9 - mishutaid="maroon">

27 august-[bibe] Ana-Elena id="red">, 35 sapt,ora 22.00, 1.700 gr, 45 cm, Apgar X, cezariana -bernixid="maroon">

29 august-[bibe] Bianca Elenaid="red">, 40 sapt,ora 09.30, 2.700 gr, 49 cm, Apgar 9, cezariana -Veroborodaid="maroon">

29 august-[bibe] Sara Ioanaid="red">, 37 sapt,ora 23.15, 3.300 gr, 53 cm, Apgar 10, natural -Gabriela77id="maroon">

30 august-[bibe] Antonia Mariaid="red">, xx sapt, ora 7.20, 3.200 gr., 51 cm, Apgar 10, cezariana- Mandarinutzaid="maroon">

30 august-[bibe] Elisa Laviniaid="red">, xx sapt, ora XX, 2.900 gr., XX cm, Apgar X, XX- myralid="maroon">

31 august-[bibe] Erikaid="red">, 37 sapt 6 z, ora 15.13(ora Japoniei), 2.832 gr, 49 cm, Apgar x, natural - Devyllaid="maroon">

31 august-[bibe] Andrei Serbanid="blue">, 40 sapt,ora 17.20, 4.850 gr, 53,5 cm, Apgar 10, natural- Roxana_Gid="maroon">

SEPTEMBRIEid="green">

01 septembrie-[bibe] Albert Raoulid="blue">,40 sapt, ora 3, 3.320 gr, xx cm, Apgar x, natural - mirella76id="maroon">

01 septembrie-[bibe] Vlad Mihaiid="blue">, 39 sapt,ora 23.05, 3.300 gr, 51 cm, Apgar 10, natural- Slippers76id="maroon">

02 septembrie-[bibe] Matteoid="blue">, 39 sapt,ora 13.32, 3.195 gr, 49 cm, Apgar 9-10, natural- Piccaflorid="maroon">

03 septembrie-[bibe] Gabriel Alexandruid="blue">, 40 sapt,ora 7.32, 4.250 gr,XX cm, Apgar 9, cezariana-adrianaolimpia id="maroon">

03 septembrie-[bibe] Constantin Vladimirid="blue">, 40 sapt,ora 13.23, 4.000 gr, 52 cm, Apgar 10, natural- Aniast72id="maroon">

04 septembrie-[bibe] Andreea Cristinaid="red">, XX sapt, ora 10.00, XX gr, X cm, Apgar x, natural - georgi_ana25id="maroon">

04 septembrie-[bibe] Mateiid="blue">, 40 sapt,ora 21.30, 3.750gr, xx cm, Apgar xx, natural- Aminoreanuid="maroon">

05 septembrie-[bibe] Mirunaid="red">, 40 sapt, ora xx, 3.000 gr, 53 cm, Apgar x, natural - LaviniaNid="maroon">

06 septembrie-[bibe] Raresid="blue">, XX sapt,ora 07.26, 3.460gr, 50 cm, Apgar 10, XX- Pinacoladaid="maroon">

06 septembrie-[bibe] Mirunaid="red">, 40 sapt, ora 10:00, 3.950 gr, 53 cm, Apgar x, cezariana - prisiid="maroon">

06 septembrie-[bibe] Gheorgheid="blue">, 39 sapt,ora 12.05, 2.900gr, xx cm, Apgar 10, cezariana- Sabinaid="maroon">

06 septembrie-[bibe] Elizaid="red">, 39 sapt, ora 18:39, 2.900 gr, 53 cm, Apgar 10, natural - Ramonaianiid="maroon">

07 septembrie-[bibe] Raisaid="red">, 38 sapt, ora XX, 3.150 gr, XX cm, Apgar x, cezariana - Mada Ele07id="maroon">

07 septembrie-[bibe] Yannisid="blue">,39sapt+3zile,ora 16:30, 3.810gr,52cm, Apgar 10, natural - Annisiaid="maroon">

07 septembrie-[bibe] Cristian Mateiid="blue">,40 sapt,ora 22:50, 3.280gr,55cm, Apgar 10, xx - Cecilia Lid="maroon">

09 septembrie-[bibe] Daria Anamariaid="red">, XX sapt, ora 09.00, 3.000 gr, XX cm, Apgar 9, cezariana - Dony74id="maroon">

09 septembrie-[bibe] Robertid="blue">,39 sapt,ora 16.02, 3.540gr,51cm, Apgar 10, natural - Crishtinaid="maroon">

09 septembrie-[bibe] Robert Stefan<

Distribuie pe alte site-uri

..fetelor eu am o intrebare....apa se poate rupe daca colul este lung si inchis??...sau...cum ne dam seama ca se apropie nasterea?...mai intai apar contractii dureroase?(cam din ce saptamana ar fi normal sa apara?).....si dupa contractii se elimina dopul si se rupe apa???....adica eu cum o sa-mi dau seama ca se apropie??...plus de asta daca as incepe sa am contractii dureroase as intra in panica..cam din ce saptamana pot sa apara??

SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!!! SA DEA DUMNEZEU LA TOATE FETELE NASTERI CAT MAI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI PAPACIOSI!!!!!

ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue">

AMR maxim 6 saptamani!!id="red">

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mandarinutza, ai o dulceata de fetita, te topesti cand te uiti la ea ... [il] Mie mi se pare ca seamana cu tine [mamica]

Si Maria mea are de cateva zile niste bubitze rosii pe funduletz, chiar daca dam cu Bepanthen crema dupa fiecare schimbat de scutec. Am incercat sa schimbam pampersul mai des, ieri am lasat-o u pic si cu funduletul gol ( da' dupa 10 minute deja produsese un pipi, deci numai uscata si curata nu mai era ), ne-am propus sa o lasam in fiecare zi asa, mai nuda [:D] macar un sfert de ora (de fapt pana cand face un pipi sau kk). Alta idei nu prea mai am. A, mi-a zis doctorita ceva de o crema cu oxid de zinc ( sau zinc ??? habar n-am, nu ma pricep ). La sfarsitul saptamanii viitoare ar trebui sa mergem la control ( implinim o luna [bis] ) si o s-o intreb atunci, daca nu constat nici o imbunatatire.

De scos bebelina afara... mda, cam delicat, ca nu am haine groase. Pana acum am scos-o in costumas de-ala cu capse de sus pana jos, cu maneca lunga ( pijamaluta ), daca mi s-a parut mai racoare i-am pus si un body tip maieu pe dedesubt. Bineinteles i-am pus caciulita si manusi in maini, iar pe ea am invelit-o cu o paturica. Bine, nu am iesit daca a fost mai frig sau a batut vantul ( de exemplu ieri nu am iesit, in schimb acum 2 zile ne-am plimbat mai bine de o ora ).

Luy, fericita mamica de [bibe] Maria Teodora id="red">[il] ( 25 august 2007 )

poze[foto]

Roxanaid="red">, pot sa-ti spun doar atat ca fiecare organism e diferit. Eu pana acu 2 saptamani nu am avut nici o contractie, abia de atuci am cate una, dar foarte rare, una-doua pe zi, in schimb alte [gravi] ziceau ca au mai des si dureroase, ale mele erau ca niste crampe, eu as mai avea 3 zile pana la DPN si tot nu am alte simptome. cred ca mie o sa-mi vina toate odata, contractii, dop, apa etc.

In schimb am de dimineata o durere de vagin, sau perineu nici eu nu stiu, dar abia mai pot umbla[bang].

Ati avut careva durerea asta chiar inainte sa nasteti??? Sa fie asta un semn ca bebe e pe-aproape?

Asa creste puiul meu

Rodica [gravi] 39+ [baietel]

AMR 3 zile

salutari la toti!

Am ajuns is noi acasa ieri...suntem bine...sanatosi...am crescut [:)] Abia astept sa va povestesc experienta mea....pana nu uit [:p]

Sa va dau si restul de date pt listuta...ca acuma ma grabesc...cand am putin timp liber va scriu mai multe detalii. Deci, eram in sapt 40 nu 39...aveam 39+2 zile. Apgar 10, 51 cm...si cam atat...tre sa fug...plange Robert.

Robert

09.09.2007

La multi ani Sim!! sa fii fericita, ai cea mai frumoasa aniversare! Sa dea Domnul la anulsa fiti cu toii multumiti de noua voastra casuta!

La multi ani si Sabinutza, n-am apucat sa-ti urez!!

ma duc sa dorm nitel.ieri am cam exagerat cu treaba prin casa....am supravegheat femeia, si s-a cunosciut la laptic.

Tomasa, nici eu nu puteam respira in ultima luna.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Sabina, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Carpatinoid="blue">, pai romanii nu sunt nemti (ca sa-l parafrazez pe nenea Base) si ei obosesc mai usor, ca sunt mai delicati de la mama natura. [:D][:D][:D] Plus ca dupa ce au luat golul de 2-1, Mutu si-a cam bagat picioarele, scuzati expresia, si nu a mai alergat deloc! Si apoi au inceput schimbarile si asa s-a pierdut meciul. Dar lasa, ca prea si-o luasera in cap, macar bataia asta le-a mai taiat din fumuri...

Irina [gravi] 36+ [baietel]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...