ingeras2007 Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 [9cer] Lista aspirantelor optimiste care vor deveni mamici:id="red"> [9cer]Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica (Antonia), Tumpi (Ionela), Codri (Codruta), MirelaV (Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172 (Cornelia), Valentina G (Valentina Georgeta), Mariaa (Maria), Gabid (Gabriela), Salmida (Adia Florentina), Ioana1971 (Ioana), Speranta (Angelica), Robert (Robert si Alina), Ilie si Suzana (Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy (Camela), OtiliaLia (Otilia), Lucia Munteanu (Manuela Lucia), Ilenya (Ileana), Camisv (Camelia), flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina), gogosar (Natalia Anca), giugiuca (Irina), steliana04(Steliana), deca (Carmen), dinah (Elena), Anca Wish (Ana-Maria), Chi(Cristina), claudia123 (Claudia), asi (Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Felicia (Felicia), nounou (Florina), GeorgianaI (Georgiana), LindaG (Linda), heleny (Heleny-Elena), Gabriela Elena (Gabriela Elena), Floran(Florina), Lumit (Luminita-Violeta), nicol78 (Elena-Nicoleta), Costi (Elena), elli(Manuela), andra10 (Andra), Natalia26, dedi (Adela), ela2004 (Ionela), puiusu(Oana), Anku (Anca Cerasela), luli ( Mirela), lauion (Laura), floarea de colt (Ana Maria), dionisiade (Florentina), iepurila(Irina), Anca (Anca Mioara), Avalon (Adriana), Roxee (Raluca), adya(Adina), biancaxl (Bianca), zamfir.mel (Mihaela), Lauricipani (Laura-Alexandra), Carmen.cita (Carmen), Elenya m (Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina (Ioana-Crisitna), Pis (Mihaela-Felicia), barbye (Mirela), diciu (Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga (Mirela & Gabriel), danuta_c (Dana), adi95 (Andreea), marrina (Monia), Mihaela V (Mihaela), didi-anda (Anda Ioana), lucia_1 (Lucia Elena), georgiiana (Georgiiana Alina), Silvana Popovici (Iuliana Silvia), cami30 (Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana (Diana), motanik (Andra), iepumic (Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim (Maria-Adela), adiutza (Adina), mmc_nd (Malina-Mihaela), florentin156 (Rodica), Aissa (Cristina), Danyalo (Elena-Daniela), Dana n (Daniela), danotino (Daniela Claudia), cherry22, antosit (Antoaneta), kla78 (Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB (Bianca), Mirela_1 (Mirela Carmen), nusy (Marinela), Daniela76 (Daniela Gabriela), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica (Mihaela), BIENCUTA (Bianca), Miramar (Cosmina), carmencyta (Carmen-Mihaela), sorceress (Florina), mormelvio (Mihaela-Magdalena), alibebe (Alina), Ioanatugs (Ioana), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), ayna (Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck (Oana), didi-edi, iuca (Viorica), Moira, cris.do, Olivia26 (Ramona), leo_71 (LEONORA -OLTITIA), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza (Irina-Felicia), daciovi (Daciana), turturica, ralu76, carmenpit, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, Nadya, Alï, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, iliuta, helicom, claui, iazminn, poki, clarissa, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, andriushca (Andreea), Anaoi (Ioana Eugenia), Kory (Mary), Carla28, Oana_2006 (Oana-Madalina), Micky2007, Lucia28, nichi (Oana), noela_ carmen, PamELLA (Gabriela), Diulet12, Gabitzu37 (Gabi), maria08, CristinaSon, aweya, Truth, ariana1005, Iulica81, Dasha, Miki-ki, Gabitoni, Ileana2000, mcrissa (Cristina-Daniela), zisaCami (Elena-Camelia), cosmina78, alina.z, Aylla, Smaddy, fecian, AleDutulescu, madutza_bra, vrmoana(Oana), -andreea-, nebunica-zapacica, winter, ysa26, printesa_roz, corivio, iumosa, Moira, Monica11 (Monica Iuliana), andreutza23, teomaria (Marinela-Gina), elena_mol (Elena), oana1177, geany25, Jovi, Adifle, Ami_79, BillyBilly (Catalina), Denii mic, iulia25, blueeyes2003(Mirela), Evy28, mBuca, doula, marig (Mariana), baby_r7 (Roxana), katja, miezure, viriniana, tzuca74(Ioana), acadea, LAZARINA, anais74(Daniela), ache, Blanche25 (Bianca Laura), Claudinna (Claudia - Mirela), GABRIELUTA, ella, critina, andreea83, Cocolyso(Costelana), adriana1005, MARY-ADY, Alexa.1983, bulinanico 79, lgireada (Liliana), catty (catalina), bebecris, danangie (Daniela Angela), Aidaciolac, Liana30 (Mariana), Michelle81(Mihaela), Antonella76, Morcoveatza, Violeta m tm, smoly, mirelusaBH, kyya, AnnePOPA, Rontzy,magduta10(Magda), oana_oana26(Geanina), Karina, ccaammyy, maryb, irene26(irene-mariana), gabi_ducu, lika, diaconmaria, pisik06, honeys, Pia (Oprina), Alexa Ioana (Roxana), Gabitza1977, dma2007 (Moni), CrisaS, Hawk, , irinamincu (irina), bujo, rosethebrat, piggy, gadaleane, kitzy, koko 1, Mary 81, oanasm, Alinutza23, uricarndiana, crengu 75, dara_d, esaria,pusichet (Ana Maria), dyanira, kimmy, florex, arde2010, claudela, n_diana, anaxena, arinaa, viosori, AnnaBaby, syyylviuta, gabrielarusu, dyannna, sorina16, ANKUTZA79 id="purple">[gravi]-dutze, foste aspirante:id="red"> valicutza (Valentina), selina-d, NanaMotoc, cristina85ss, Lulu77 (Alina Mariana),Danielle02, emma76, moldoveanca, Laurici_27, adimercedes (Adriana), Adhnana (Caterina), AlinucaT, Adaria, LoredanaG, Ramonella, kriss79 (Cristina), oana_r(oana), fify, Sheritra (Adina), ancadragoman (Georgeta-Ancuta), bb_yasmi, irina_stef, RGE, ade 7928(Adela-Maria), geany bc (Geanina), olim, Fanta (Stefana), mihaStroescu (Mihaela), Salomea (Elena), danap (Daniela), Bebika (Adriana), roxx (Roxana), Bibyrox (Rozalia), anne_ma (Ana-Maria), MIKUTA4 (Mirela), iubisimo, ramona_jianu, Adinag, NataliaS, Laura Ioana, Gugushtiuc, darleena, Dany2007, bubuleana(Georgiana), Irlandeza(Marinela), Remiclea(Raluca), geo ionita (Georgiana), kalosalina (Nicoleta-Alina), Carmen e (Carmen), Teo2rina, stancutza (Diana), felicia20(Felicia), numeioana(Ioana-Maria), alexia28 (Mihaela), simonette (Sanda), underqueen (Emma Maria), pmihaela (Elena Mihaela), Zozela (Marilena), Elara, rox dox(Roxana), aurel-cris, Remaliss, Bitza037(Irina), ramonzca79, alina 1980,Ali_bia(Alina),Ylari, nikooradea, dordia2000(Diana), Alysh (Alina), Ioanara23 ,Analisa,(Ioana) id="green"> [mamica]Mamici foste aspirante:id="red">mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina), anangel_lexi(Alexandra), osna(Svetlana), mamiFlori, Beatrix(Melania), Georox, Amy-@my, Mirona(Mirona), Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, danita, Dacicica(Daciana), gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), Bety(Beatrice), ingeras26a(Andreea), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), marinar(Marina), TERBITZA(Florina), Elise, nanuk(Gabi), Cristinna(Cristina), aventura, monica_b, Alinatxa (Alina), iriss27 (Irina), mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), Jonica (Ioana), Ileana (Ileana), danni, loina_ln, claubd, tzontzonel, katthy (Ana Catalina), vas, Amely (Diana), gabiu (Gabriela), Tanya(Elena Mihaela), IULIABRAILA, eseea(Felicia), Tmihaela(Mihaela), GildaT (Eleonora), CHOWPERSA, ancuta_stan (Ancuta-Elena), chiquitita, addinel, andicu(Andreea), Raza de Soare(Nicoleta), doxinu, musete (Laura-Lucia), kitty_nic (Cristina Valentina), Petit Ange, alina.a (Alina), lorinaoo1, amameda(Meda), AndraZ, Olguttza, estecri (Sorina), claucia (Claudia-Ioana), lachione (Mihaela Laura), Betty78, oanabbb, Anculici, Luna1, mychydutza, july_g (Iulia), thea_m (Teodora),luy (Luiza), Betty78, Marunzika (Ana Maria), Sim_Stoian,danutza2, Alinutzaa, simo78, Oana T (Oana), brabe, oanaonyx(Oana), Aniast72 (Andreea),mirella76,laviniaN (Lavinia), danielaradu(Aura Daniela),Sheherezada(Florentina),toma_lly (Alina), id="orange">Aceste liste sunt intocmite in scopul de a fi duse la biserica de catre noi, aspirantele, atunci cand una dintre noi are posibilitatea de a face acest lucru. Multumim anticipat in
ioanara23 Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 sa dea DD sa ploua cu gravidutze! [dual][dual][dual] ca sa va molipsiti! ioana poze samburel
Alexa.1983 Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 pai...hmmmm...[:I]oare ca e sange...ok.... dar...fara cheaguri...si e roz...nu rosu... hmmmmm....dubios..SCUZATI amanuntele !!! http://tt.lilypie.com/e4Emp3.png http://lilypie.com/pic/070913/Iucs.jpg [loveyou] LAURA
ioanara23 Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 laurici, asa o fost si la mine maica,....si slab cantinativ, cam 10% fata de alte CM-uri....hai ca io zic ca-i de bine pana aci.... [majoreta][majoreta][majoreta] ioana poze samburel
bujo Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 Eu tot mai astept CM. Deja m-am plictisit de asteptat.[V] bujo (asteptand din nou liniuta roz) album de nunta
andreutza23 Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 multumim anca de cap nou. mie mi-au ingehat manutele si piciorusele. http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
analisa Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by kristinik quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by analisa cum socotesti??????????ca m-ai lasat cu gura cascata...eu ma gandeam ca nu am inca 4 saptamani -------------------------------------------------------------------------------- buna analisa, eu sunt noua pe forum si vreau sa iti spun ca eu tocmai am facut un test si.... supriza... 2 LINIUTE !!!!!!!!! in sfarsit.. . iar ultima UM a fost pe 6 august si eu ma intrebam dac sa merg sau inca nu la dr. poate ar fi mai bine sa astept putin pana saptamana viitoare.... -------------------------------------------------------------------------------- ce frumos..suntem in aceeasi "zona"eu pe 4 tu pe 6..ai facut un singur test?
diaconmaria Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 Bujo te inteleg iubita..ca asa m-am plictisit deja si eu is numai la inceput de drum [V] Maria poze Clipuri Nunta In asteptarea lui [bibe]
voicu_bebi Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 ioana...maica ...nu cred ca e bebe ti-am spus ...ca ne-am mai si protejat intre timp asa ca nu cred ca e ceva acolo...numai ca atunci cand ma ating la sani ma dor sfarcurile sa zic asa...scuzati detaliile eu ma gandeam la un ceai ceva sa iau...dar cred ca astept momentan.. ioana nu pot sa ma duc sa fac eco ca stam cam prost cu banii...om vedea ce o sa fac ...id="Comic Sans MS"> Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand![flo] 19 august 2006-1an de la nunta! asteptandu-l pe bebe
ancadragoman Postat Septembrie 13, 2007 Raport Postat Septembrie 13, 2007 Am mai trecut eu cateva fete la mamici ca au nascut deja[bis] anca [gravi]32+ Maria[fetita] poze AMR 8 saptamani
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.