Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mitul familiei Dichiseanu s-a prabusit

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui nona_denis
Prea sunt singura de parerea asta! Cred ca trebuie sa casc ochii mai bine[alcool]Mami de Denisache
align="right" id="quote2">Stai linistita, nu esti singura; si mie mi se pare ca e urata fi-sa, maica-sa e frumoasa, intr-adevar.Dar,desigur, fiecare cu gusturile lui, si fiecare percepe frumosul in felul lui.
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Subscriu, fata e doar simpatica , seamana cu ta-su, insa Simona e frumusica.

Pacat ca e incremenita intr-un stil de mini-vampa, care o cam strica.

Parerea mea e ca la 20 de ani a fost tentata de faima si banii lui Dichi, dar ca acum, la 40, a intrat in panica ca nu o sa-si mai traisca cu adevarat viata si de aici pretentiile crescute catre un barbat care bate bine spre 70!

Cine stie ce-o fi si in sufletul ei ...

Postat

Goldi cam asa probabil va fi gandit Simona in '89 cand s-au casatorit si erau alte vremuri.

Insa don Dichi a batut demult 70 si chiar 75...multi inainte! [:D]

Dana [hia] mama lu'[cavaler]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"[pup]

Postat

Ca s-a casatorit cu unul cu mult mai in varsta,treaba ei,dar nu inteleg de ce s-a multumit sa nu faca nimic atatia ani,ma refer la cariera.Acum mi se pare derutata.Tot spune ca marea realizare a vietii ei este fata...si in rest?Numai ea a facut copii?Cu altceva nu are cu ce se lauda,din pacate.Probabil ca, tanara fiind, a tentat-o renumele si confortul unei vieti langa 'Dichi'pe care multi l-au considerat un barbat frumos!?Eu una nu l-am vazut niciodata asa...

W

Postat
Eu l-am vazut pe Dichiseanu la un motel din Calarasi,eram acolo pt o nunta si il vad pe Dichi urmat de o centurista in camera lui.Cred ca amandoi sunt loviti de criza varstei
  • 3 săptămâni mai târziu...
Postat

Mie imi pare bine pentru ea ca a iesit din casatoria asta gheboasa, l-am vazut pe Dichi in cateva emisiuni, e senil si cam vulgar. Nu cred ca l-a luat pt. bani, nu-mi inchipui ca are el cine stie ce avere. La vremea aia ea era f. tanara si cred ca i-a sucit capul cu texte de Don Juan ( la care se pricepea..).

Sper sa-si refaca viatza...

V

“Shine on my way"

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...