anamari Postat August 1, 2006 Raport Postat August 1, 2006 [help][help][help] am ocazia sa ma angajez la o banca dar trebuie sa trec doua teste primul e de servicii clienti si l-am trecut cu brio al doilea e de tastre/introducere date....Problema e ca ce vor ei -alfanumeric- adrese, nume si numere de conturi e punctul meu cel mai slab- pentru ca nu tastez orb pt. ca atentia mea nu e distributiva.... am picat testul de 2 ori- am reusit "o.k" dar am nevoie de "bine".Pot sa dau testul din nou maine dimineata....de ieri atot incerc sa-mi imbunatasesc stilul dar merge incet. am nevoie de orice fel de sfaturi, trucuri...va rog.... anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005 id="blue"> poze de copii cuminti just my 2 centsid="size4">
adi2003 Postat August 1, 2006 Raport Postat August 1, 2006 In primul rand e nevoie de exercitiu pentru castigarea rapiditatii tastarii. Mi se pare mult mai usor de tastat cifre (cu blocul numeric din dreapta) decat de scris normal. Am ajuns sa tastez cifrele fara sa le mai privesc intr-un timp relativ scurt, prin exercitiu zilnic. Bine, ca si serviciul a fost de asa natura incat am exersat din plin tastatura, in special la introdus cifre. Cand ai sa ajungi sa tastezi fara sa mai privesti tastatura, (doar din pipait sau "nimerit") atunci e primul pas catre o tastare rapida. Eu iti doresc bafta si sper sa nu fie atat de exigenti, pentru ca mai poti sa-ti imbunatatesti rapiditatea in timp. Florile mele
gabitzam Postat August 1, 2006 Raport Postat August 1, 2006 Uita-te si aici http://www.typingtest.com Poti face niste teste si niste jocuri care sa te ajute sa-ti imbunatatesti viteza de scris la tastatura. Gabitzaid="blue"> si nazdravanul Andrei-Stefanid="blue"> (25.05.05) Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luniPoze noi cu maimutzica id="right"> id="size1">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.