Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gresie, faianta - culori, contraste

codruta_grg

Postări Recomandate

Postat

Am vrea sa punem pe jos, in bucatarie si hol, o gresie de culoare caramizie. Vi se pare ca ar fi prea inchisa la culoare? Iar culorile de la rosturi, pot fi in contrast mai puternic?

Va rog sa va dati cu parerea, poate stiti si din experienta....

Va multumesc [pup]

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[8**]Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">

[foto] & [tv]

SCOALA SKI

parinti clujeni

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Eu am gresie caramizie : hol, bucatarie si balcon.

Dupa cum vezi, contrastul nu-i chiar asa de mare. In schimb acelasi rost l-am folosit la faianta din bucatarie, care este de culoare bej (iar braul este bej cu ccc caramiziu). Acolo intr-adevar, se vede contrastul.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! id="Lucida Console"> (proverb german)id="size1">id="purple">
Postat

am si eu modelul de gresie al lui copiloi, dar la exterior pusa si este exceptionala

nu e pretentiosa la intretinut, in timp ce cea din casa un maro roscat (grena)in contrast cu pereti albi si faianta galben (culoarea berii) ma omoara la intretinut

dupa ce o spal raman urme pe ea de parca ar fi acoperita cu praf si orice urma de picior, papuc e vizibila

stiti vreun truc sa scap de aceste probleme?

Postat

Multumesc, dar nu asta e culoarea la care ma refer. Am cautat pe net ceva asemanator, dar n-am gasit. E caramiziu inchis si e intr-o singura culoare, fara insertii de culori mai deschise. Am sa o fotografiez si am sa o pun intr-un program sa vad cum arata.

[flo]

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[8**]Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">

[foto] & [tv]

SCOALA SKI

parinti clujeni

Postat

Codruta, de obicei la gresie de culoare inchisa merge mai degraba rost mai deschis. Daca spui ca gresia ta e inchisa si de o singura culoare, eu as pune un rost putin mai deschis decat gresia, dar nu foarte deschis, adica fara contrast prea mare. Acu' depinde si cu ce o asortezi(pereti, faianta, poate chiar mobila [ups] - eu am facut un dulap pe hol la o culoare cat mai apropiata de gresie, ca sa nu fie prea multe culori id="size1">).

Exista niste mostre de plastic pentru rosturi si ai putea lua 2, 4 placi de gresie si incerca variante de combinare la fata locului.

Bafta!

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! id="Lucida Console"> (proverb german)id="size1">id="purple">
Postat
quote:Originally posted by NicoletaB

am si eu modelul de gresie al lui copiloi, dar la exterior pusa si este exceptionalanu e pretentiosa la intretinut, in timp ce cea din casa un maro roscat (grena)in contrast cu pereti albi si faianta galben (culoarea berii) ma omoara la intretinutdupa ce o spal raman urme pe ea de parca ar fi acoperita cu praf si orice urma de picior, papuc e vizibilastiti vreun truc sa scap de aceste probleme?

id="quote">id="quote">Nicoleta, chestia cu urmele am patit-o si eu cand am spalat cu detergent normal. Apoi am luat detergent special pentru gresie si faianta (cred ca Mr Proper verde) si am fost uimita de rezultate. Lucea foarte frumos si nu lasa deloc urme. Alina
Postat

Nicoleta, dar peste rost se pune un sealant. Esti sigura ca ai acest strat de protectie peste rost? Altfel nu pot sa-mi explic de unde iese praful asta imediat dupa ce speli. Stratul asta protejeaza si rostul de a-si schimba culoarea sau murdarii.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...