Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Din nou de la capat,cu al doilea copil!

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor!

Ma primiti si pe mine in clubul vostru?

Sunt ieseanca de ceva vreme,ma rog,prin adoptie,

caci m-am nascut in Campulung Moldovenesc.

Numai ce am descoperit site-ul ca hop si eu,mai ales ca sunt insarcinata a doua oara,si ma gindesc cu oarece teama la cum imi va fi, cu doi copii.

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Administrators
Postat

bine ai venit - si eu sunt din Campulung Moldovenesc!

[dc]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

Postat

Inseamna ca va fi ca la noi, e super asa! Noi nu am avut aproape deloc probleme de gelozie, copilasii se iubesc tare mult si Eva chiar are grija cum poate de bebel.

Iti doresc sa ai parte si tu de la fel de multa intelegere intre frati.

POZE

Postat

Inca nu stiu cum o sa ma descurc,pt ca sunt insarcinata in 13 saptamini,dar Diana,fetita mea de 4 ani e super incintata de venirea lui bebe.Toata ziua imi pupa burtica (ca si tati de altfel) si nu prea simt.Dar din februarie,cam pe 7-9 ,va veni pe lume bebe si.... .

Am mare noroc ca are cine sa ma ajute.O voi avea pe mama vreo luna,dupa ce nasc,( e din Campulung) si apoi pe soacra mea,care m-a ajuta si ma ajuta foarte mult,inclusiv cu mincarea.

Si asta a contribuit la decizia noastra de a mai avea un bebe,altfel,nu ne incumetam.

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Dragos are acum 2 ani si 2 luni, iar in nov. vine pe lume fratiorul lui pe care de acum il adora tare de tot. Imi ia burtica "in batze" si ii da pupic lui bebe. Bebe care este un zbuciumat si mereu da "sut" sau "gol", iar cand e cuminte face "nani". In parc, de la copii, a invatat uratul cuvant A MEA! Iar acum incerc sa-l invat sa-i dea si lui bebe o jucarie. Si i-o da : mi-o pune pe burtica.

La cei 2 anisori ai lui il iubeste foarte mult pe bebe "fan" de la razvan. Iar eu sunt tare nerabdatoare sa-i strang pe amandoi la pieptul meu si sa-i pupacesc.

Asa ca nu va opriti la primul. Este greu, dar nimic nu se compara cu bucuria din sufletul vostru si a celui mic.

Postat

Si pe cea mare a mea tot Diana o cheama si avea 1 an, 2 luni si 2 sapt. cind am nascut-o pe Alexandra. Si sa stii ca este mult mai usor decit la primul copil.Deja ai o experienta in domeniu si nu te ma impiedici la fiecare pas[:D] Stii sa faci baita bb-ului, stii sa-i dai mincare, stii cum se schimba un pampers... Si mai ales ca Diana ta are 4 ani, deja poti spune ca ai ajutor in casa.Vorbesc din proprie experienta, ca si Diana mea are tot 4 ani si-si baga nasu' peste tot cind e treaba![:D] Iar cind era mica si Ali bb venea si-mi spunea cind plinge, cind facea kk, ii baga suzeta in gurita, vroia s-o puna pe picioare s-o legene... E mai simplu, ai incredere in mine![:D]

[pup] la Dienutza ta, si tie curaj !

poze noi aici

Filmulete

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...