Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Scandinavii stiu DC (121)

Postări Recomandate

Postat

ALBUMUL SCANDINAVJurnal de chef la scandinavi 2004Regatul danez; Regatul danez (2)Fetele din Suedia... noi nu birfim?; (2); (3); (4)Sus... in Scandinavia; (2); (3); (4); (5); (6); (7); (8); (9); (10); (11); (12); (13); (14); (15); (16); (17); (18); (19); (20); (21); (22); (23); (24); (25); (26); (27); (28); (29); (30); (31); (32); (33); (34); (35); (36); (37); (38); (39); (40); (41); (42); (43); (44); (45); (46); (47); (48); (49); (50); (51); (52); (53); (54); (55); (56); (57); (58); (59); (60); (61); (62); (63); (64); (65); (66); (67); (68); (69); (70); (71); (72); (73);Scandinavii stiu DC... ; (75); (76); (77); (78); (79); (80); (81); (82); (83); (84); (85); (86); (87); (88); (89); (90); (91); (92); (93); (94); (95); (96); (97); (98); (99); (100); (101); (102); (103); (104); (105); (106); (107); (108); (109); (110); (111); (112); (113); (114); (115); (116); (117); (118); (119); id="Comic Sans MS">id="size1">(120);id="size1">Imnul scandinavilor:A little bit of Mihaela in my lifeA little bit of Itsme by my sideA little bit of Rayu is all I needA little bit of Alba is what I seeA little bit of Mara in the sunA little bit of Doruletz all night longA little bit of Adeluci la la laA little bit of Lalandia here I amA little bit of you makes me your man

vik, multa putere!! Sintem aici [flo]
  • Răspunsuri 294
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Laura....

oh.

orice ai nevoie, te rog sa-mi scrii. va imbratisez.

Voljena....

O sa fie bine! Varul meu a trecut orin operatia de coarcictie de aorta...e bine!!!

In Romania, la Fundeni.are 25 de ani.

.................................................

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Postat

Voljena, multa sanatate!

Vikinga, of, ce feste mai joaca si viata asta! Sint sigura ca ai sa iesi la liman, ramine sa alegi care vrei sa fie acela...Multa tarie iti doresc! Si sarcina usoara! ca asta-i cel mai important lucru...

P.S.....mama mea are o vorba: pentru un singur lucru merita sa plingi pe lumea asta, pentru problemele copiilor tai. restul e ca fumul...

see detailsid="teal">

Postat

Am venit sa (ma) recuperez, aici, in poienita animata, ca ajunsese biciul Marei pina la mine...Prezent! Am ziiis![alcool]

Am vrut sa zic multe, dar am citit postul Vikului si m-am blocat[:(!]...Vikule, nu te lasa doborita de viata asta, care ne mai da cite un sut pe la spate din cind in cind. Mi te-am imaginat ca luptatoare si invingatoare, capul sus![pup] Poienita e plina de prieteni care sa-ti stea alaturi... Si daca e vorba de bebe2, lasa tigara de-o parte! id="size1">

La multi ani pentru Bogdanel de Iren! Sa creasca mare, sanatos si norocos! Pupici pe obrajori de baiat mare![pup]

Adelutzdragutz, te-ai scos de acum cu alergia prietenei....Super motivatie![cool]

Lil, ce veste mi-ai dat...daca stiam ca sint deschise, trageam o fuga pina la Barcelona. Sa le vezi si pentru mine, in toamna![^] Pozele din Spania, cu rusine recunosc ca nu le-am pus...inca...id="size1">

Voljena, tin pumnii sa aiba mina buna chirurgul. Te asteptam, vorba Lilandei, la luat pulsul in poienitza...

Veve, cum e cu zarurile alea? Se poate trisa sau nu?[;)]

Sa aveti o zi minune! Mai vin io!

[flo2]flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Postat

Laura, imi pare tare rau, mesajul tau m-a cam lasat fara cuvinte...tzi-am lasat un offline, daca ai nevoie de ceva, sint acolo [pup] Fii tare...de fapt sint sigura ca asta e mina destinului, shi nu trebuie sa lashi kestia asta sa te doboare, trebuie sa mergi mai departe...nu-tzi alunga apropiatzii, cel mai rau e sa fii singura in momentele astea.

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Postat

Bag capul sa spun Vikule, putere multa pentru tine si Aldo...sa ai puterea de a vedea clar ceea ce vrei sa faci in continuare, sa ai taria si intelepiciunea sa decizi ce este mai bine pentru voi toti. [pup][pup][pup]

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.id="red">
Postat

Laura, draga mea prietena, puterea mea cind am fost atit de jos si mina care m-a ridicat si m-a ajutat sa merg mai departe!... Laura... Sint aici pentru tine mereu, pentru orice ai nevoie!

Ai grija de tine, te rog!... offf... cit asi vrea sa fiu acolo linga tine si sa te imbratisez, sa iti spun ca toate vor fi ok pina la urma!

Ai incredere in tine, Laura!...

Foloseste toate experientele tale anterioare si lasa-le sa te ghideze sa iesi din problema asta.

Acum, chiar acum nu ai nimic de facut. Imi dau seama ca esti amortita si dezorientata. Lasa autopilotul ala interior sa te duca o vreme. Nu te gindi la prea multe, nu lua hotariri drastice, la minie sau la durere. Concentreaza-te asupra clipei prezente. In felul asta nu vei simti frica aia in stomac "mama...frate, ce naiba ma fac"...

Lasa pirghiile emotionale care te trag in toate partile! Nu de asta ai tu nevoie acum. Te va dezorienta mai mult si nu trebuie!... Concentreaza-te asupra ta si al lui Aldo!... Si asupra bb'ului mic pe care il vad ca o ancora pentru tine, exact cum a fost si Aldo. Gindindu-va la voi, punindu-va pe voi pe primul loc, vei putea lua hotariri intelepte.

Laura, poti sa treci prin asta! Esti puternica indeajuns si am incredere in tine! Daca eu am putut, poti si tu!

Suna-ma oricind cu taxa inversa, am sa te sun si eu. Scre-mi mailurile ale ale tale lungi si frumoase si promit ca voi fi aici pentru tine fiecare pas, oricit de greu!

Esti prietena mea de suflet, Laura, esti puternica, frumoasa, luptatoare si inteleapta! Vei fi ok, stiu asta!

"Iti doresc o zi minunata ca si tine!" [pup]

Alice

Postat

Laura,un gand bun si pumnii stransi si de la mine![flo2]Stiu ca esti fata desteapta si-o sa reusesti sa-ti faci ordine-n viata!Vorba cuiva:acu' e timpul pentru prieteni;nu-i tine departe!

Succes![pup]id="Comic Sans MS">id="maroon">

Irina , vevika & "scaly monstel"[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5,6id="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...