Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

VILA TEILOR - CALIMANESTI-CACIULATA

Postări Recomandate

Postat

A fost cineva si poate sa dea detalii despre Vila Teilor din Calimanesti-Caciulata? Conditii, ce fel de gazde sunt, curatenie? Unde se poate manca bine, bun si decent in statiune? Ce se poate vizita in zona (tinand cont ca nu avem auto personal)? Despre baza de tratament din statiune si procedurile terapeutice poate da cineva detalii?

Multumesc mult.

Giliola

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Noi am stat o noapte in hotel, k vila e inchisa. Si ne-a placut!

Cazarea e 400.000/pers, e curat si fff multa liniste.

La capitolul restaurante in Calimanesti: unul sigur NU ti-l recomand: ultimul! E un fel de terasa, cu lemn... chiar la iesirea din Calimanesti (am mai spus la un subiect, acum iti dau traseul invers). Noi, plecati in luna de miere si rupti de foame, stiind ca e drum lung, printre munti (urcam spre Sibiu), ne-am oprit acolo si am mancat...ma rog, am incercat..apoi 3 zile am asteptat sa ni se faca rau...nu ni s-a facut, dar...oricum, tocmai plecati de acolo, la prima curba, puhoi de restaurante! Asta e, data viitoare vom sti.

Neaparat sa vizitati manastirea Cozia!

Daca seara va este foame, nu prea aveti unde sa mancati...sau daca exista, n-am gasit noi. In schimb, la vreun kilometru de Hotel Teilor , spre centru, pe partea dreapta e un magazin non-stop, unde puteti gasi mancare si nu numai.

Si aveti rabdare cu apa calda, la hotelurile de la munte: lasati-o sa curga, in 10 pana la 30 de min va veni...

Aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79113 poti citi mai multe despre zona Calimanesti. Repet, pt k vei gasi si rapunsurile mele, acum ti-am inversat traseul!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...