Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de sept-oct 2004 (8)

Oana_B

Postări Recomandate

Postat

Adela, asa e si al meu!cand e de scos afara e jale! Eu ma imbrac prima sa nu stea dupa mine...si de multe ori transpir toata pana gat cu el! desi cum nu a fost frig nu-i dau decat salopeta groasa peste ce-a cu care sta in casa si caiula in cap...dar tot scandal este! mai ales la cacila!

Mihaela, tu cand ai facut vaccinul?parca ieri?ca eu mi-am uitat zilele... Stefan a facut febra in ziua aia, dupa nurofen i-a scazut, sper seara nu mai avea nimik,si nu i-am mai dat, apoi noaptea cand s-a trezit pe la 4 era tare fierbinte saracutzu... si i-am dat repede nurofen, avea aproape 38, apoi pe la 12 iara i-am dat si spre seara i-am mai dat o data ca tot avea febra...ca apoi m-am speriat ca i-am depasit doza de 5 ml in 24 de ore... si am stat si m-am uitat la el sa vad daca nu patzeste ceva...si nu a patzit nimic! Am scapat! Cred ca daca dureaza 2 zile nu e problema dar mai mult..nu stiu... Saracutza de ea! Iti doresc sa se faca bine!

Adela am sa caut si eu acel spray, ca si Stefan are nasucu infundat, dimineatza, si deja are reflex cand ma vede cu pompitza de ser...nu-i place, si il chinui deja...poate cu spray va fi altfel.

saory, despre ciclu mie mi-a venit pe la 6 saptamani parca, dar a durat 2-3 zile si a fost ceva putin de tot, si de atunci nimik! chiar ma intrebam de ce nu mai vine, sau ce a fost atunci, oricum eu cred ca ar trebui sa suni medicul sa vorbesti cu el...nu cred ca e bine sa dureze asa de mult, adica sigur nu e bine!du-te la medic!

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Vaccinul l-am facut ieri la 12. Deci daca si maine la 12 are febra mergem la doctor. Sper sa nu fie cazul.

Referitor la ciclu, mi-a mi-a venit la 6 sapt dupa nastere si am avut putin cantitativ cam 6-7 zile. A doua luna mi-a venit in cantitati "industriale" si a durat 15 zile. Luna asta nu mi-a mai venit deloc...sunt in asteptare de pe 6 dec....si tot astept...lol.

Cu imbracatul avem si noi scandal pana sa iesim afara dar ii trece repede.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)

http://community.webshots.com/user/roandre

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...