Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Reciclare Pet-uri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

la un moment dat si pe mine ma taia capul sa fac asa ceva!

numai ca atunci cand am inceput sa calculam cate grame are o sticla de 0.5 l, 1 l si asa mai departe si cand am vazut cate imi intra la 1 tona m-am lasat pagubasa!

gasisem si de unde sa le luam si masina si tot!

numai ca fabrica care le poate prelucra este tomai in buzau si nu am avut banuti de inceput suficienti!

si asa am abandonat ideea!

[pup] si bafta!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Postat

Marga, cred ca ai putea sa cauti sa vezi daca nu cumva poti obtine si finantare pe asa ceva...caci e pt binele mediului.

Nu stiu ce sa-ti spun, dar eu mergand dimineata spre serviciu , undeva pe o cladire mare din Iasi, in zona industriala, vezi o reclama la reciclare Pet..uri...e draguta reclama....e cineva incaltat in papuci din Pet-uri.\Oricum este pe partea cu TEROM-ul, intre terom si baza 3.

Nu stiu daca te-am putut ajuta, dar iti doresc mult succes.

Pupici,

Gabriela si baietii[dual]

Postat

Apropos de pet-uri, voi le reciclati? Unde? Ca eu n-am auzit de centre de reciclat...

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
quote:Originally posted by Pet

......credeam ca cineva vrea sa ma recicleze![:D]

id="quote">id="quote">...mai stii?[:D]Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">
Postat

Buna.

La noi exista multe firme care se ocupa cu asa ceva. Peturile sunt foarte cautate si probabil ati observat prin orasele dvs. diverse persoane care se ocupa cu adunarea acestora de prin gunoiaie.

Eu personal, am lucrat la un proiect care viza constientizarea populatiei de necesitatea reciclarii peturilor. Daca ai ceva bani poti face o afacere profitabila. Firma respectiva a realizat pubele speciale in care cetatenii colectau selectiv peturile (doar peturi). Se merge mult pe constientizarea populatiei pentru ca aceasta selectare sa se faca direct de acestia si sa nu mai fie nevoie de sortarea gunoiului menajer. Ca afara.

http://community.webshots.com/user/TatianaS

http://community.webshots.com/user/Tatiana333

Tatiana si Bia, gaza

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...