Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Autogari plecare mare?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Exista o autogara cu microbuze linga Gara de Nord. Fii atenta ca soferii conduc cam repede! Era ultima oara intr-o curte pe strada care pleca de la gara inspre centru pe undemergea tramvaiul 35, daca nu ma insel. Scuze, nume de strazi nu retin niociodata [bang].

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Postat

Nu prea mai conduc ca nebunii,caci au limitatoare de viteza; pe autostrada, nu poa' sa bage mai mult de 80-90, asa ca ti se pare ca nu mai ajungi la destinatie! am fost acu 3 sapt. la mare, in vama veche, am plecat la 17:15 din bucuresti, am ajuns la orele 23...in perioada asta, si trenurile au intarzieri, caci si lor li se limiteaza viteza pe anumite portiuni, da prefer trenul! te mai misti, te mai dezmortesti...cu microbuzu, se face o singura oprire, cam dupa 3 ore. nu'sh care e diferenta de pret fata de tren, da nu cred ca e considerabila. la microbuz, e 300.000 pana-n constanta si inca 50.000 daca mergi pana-n mangalia. a doua ora plec cu trenu!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Postat

Autogara este intr-adevar lina Gara de nord, dar ti-as recomanda mai de graba sa vii cu trenul. Cu trenul faci 4 ore, e adevarat, ca sint lucrari, dar in aceasta perioada se lucreaza si pe sosea (autostrada si tot cam atat faci, daca nu chiar mai mult.

In schimb soferii de pe microbuze, am vazut, ca merg ingrozitor. Restrictii de viteza au, dar nu peste tot... se baga in depasiri ... eu una m-am lecuit de mersul cu microbuzul... nu ma mai urc.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...