ilenutza Postat August 4, 2006 Raport Postat August 4, 2006 Stiu ca s-au scris multe topicuri pe tema hotelurilor din turcia dar mi-ar prinde bine o info.De ex as fi ales club mersin dar am citit un post al cuiva care a fost acolo si nu a fost super incantata.Acu' noi mergem cu Vic si vrem 4 stele, in sept, all inclusiv.De la o agentie ni l-a recomandat pe Batihan.A fost cineva acolo? Ile si bb Victor - 22 dec 2005 Varsta Victorid="teal">id="size2">id="Arial">
anya Postat August 7, 2006 Raport Postat August 7, 2006 Am fost la un hotel de langa Batihan, la Prelude. Asta acum multi ani de zile. Batihanul e un hotel mare, cu plaja proprie de nisip. Plaja e ff buna. Cat despe serviciile din hotel nu stiu. Oricum am inteles ca l-ar fi renovat si acum e bine. Concediu placut! Anya
ilenutza Postat August 8, 2006 Autor Raport Postat August 8, 2006 Anya, o pajiste de [flo] pt raspuns. Prelude ti-a placut? Ile si bb Victor - 22 dec 2005 Varsta Victorid="teal">id="size2">id="Arial">
anya Postat August 9, 2006 Raport Postat August 9, 2006 Da. Eu prefer hotelurile mai mici si mai intime. La Prelude era o gradina micuta sar superba si un mosulet-turc care avea grija de ea si era simpatic foc. De asemenea ne-a impresionat Chef-ul de la restaurant care in prima seara ne-a intrebat din ce tara suntem iar a doua zi de dimineata ne-a zis "Pofta Buna" - pe romaneste. AA si camerista care in fiecare zi aranja cearceaful de pe pat in alt mod: fluture, floare... iar intr-o zi am gasit in pat cateva petale de trandafir... Sunt nimicuri, dar iti fac sejurul placut. Asta evident cand tot restul e ok. Camera mare cu vedere laterala la mare, in fata erau niste vile si apoi Batihan-ul, piscina- curata, plaja superrr, mancarea buna... Dar ti-am zis, asta a fost acum vre-o 5 ani... Acum ne-am reprofilat -tot hoteluri mai mici si intime- dar cu facilitati pt copiii si mai aproape de aeroport. Asta pt ca intre timp, pe la noi, a aterizat barza Concediu placut!! Anya
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.